Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
А можно вообще так сж3, новую сделать заявку?? Реально мистика, июнь июль быстрее выдают. Я вам говорю, у них сбой
-
Ви не одна така. Ми чекаємо з 1 квітня і терпіння все вичерпується, тому що незрозуміло скільки ще чекати і пришвидшити це ніяк не можна 😔
-
А вам не грызёт, что смотрят анкеты июньские, а мартовские ждут? (
-
Почав заповнювати біометрію на варшаву дивлюсь нема дат до першого чісла хочу заповнити для німеччини на німеччині не можу зайти в особистий кабінет в польші заходить думаю ладно в польші на 29 появилось вікно думаю тоді пройду біометрію в польші прийшло пісьмо на пошту треба підтвердити confirm appointment перекидає в кабінет на біометрію польша і далі нічого я так зрозумів це не значить що я підтвердив зустріч
-
100 раз писали на 101 будет результат
-
Кто знает очень хорошо английский, можете написать текст. Сделайте текст, пожалуйста. Если боитесь, отправлю со своей почты. Но надо как минимум 10 фио заявителец ждунов. Чтобы реально долгие были
-
Фігня, це про те що ви з нового IP зайшли в ircc
-
Я ещё раз предлагаю. Написать коллективное письмо, вежливо. Просьба обратить внимание на анкеты проданные в марте, апреле, мае. Мы все ждём, а визы дают июньским. Пожалуйста, посмотрите наши анкеты..