Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
А, тобто у вас вже був запис безпосередньо на здачу біо? Якщо так, то відміняти свій запис і реєструватись на новий час.
-
Розумію, але в нас в листі вказано що якщо не вспіваєте поінформувати, ми в Варшаві😅
-
Ніде. Цей термін не актуальний для українців по програмі CUAET. Тобто українцям можна «трохи запізнитись»))
-
Народ, а де пояснити причину що ми не вспіємо до 30 днів податись на білметрію?
-
Доброй ночи , отравляла паспорт на вклейку визы в Берлин 2 недели назад. Кто отправлял в Берлин на вклейку ? Кто сколько ждал ? И вот статус который изменился 13 числа , что заявка одобрена , обычно сколько после этого ждать ? Возможно кто-нибудь знает ?✨
-
Доброї ночі🇺🇦 Відгукніться,чи є хтось,що здавали біометрію в Афінах?
-
Врать не хорошо
-
Ро на день. Говорю пожалуйста в общалку с офтопом. В закрепленых есть и описание чата и правила и зачем он создавался. Пожалуйста ознакомитесь
-
Я не вказувала не офіційну роботу, вказувала цей період як безробітна
-
Нуу, дуже дивні переконання якщо чесно) Думаю не вам судити куди і як може летіти людина Власне в чому справа, що не компетентний у цій справі, тому і знайшов цей чат, щоб запитати у людей як краще зробити, щоб потім по 100 разів не переписувати анкету, а зробити з одного разу чітко і якісно Думаю саме для цього створений цей чат)
-
Сорян, я чат перепутал:)
-
Абсолютно с вами согласен
-
Так заканчиваем офтоп здесь) И дружно идём в общалку)