Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Навіть якщо віза worker?
-
Ми другу зробили. Так само тиша. ☹️
-
Я получала, але був ще і закордонний
-
Вже майже 200 днів чекаю, але стрьомно другу заявку робити, так як чув, що в декого були негативні наслідки з цим пов'язані
-
О, ми відчуваємо ті ж емоції. Що життя заступорилось. Я розумію якщо було б в порядку черги. А так одні з березня чекають, інші через неділю отримують. І розумієш що чекати можна до безкінечності. Чоловік вів року чекає.. тільки він без візи😓
-
Доброго дня,я ж правильно зрозуміла,що віза вклеєна і можна вже забирати паспорти?
-
Якщо програму не продовжать то ваша віза буде просто туристичною візою
-
Такс, ну 2 дитячі + сьогодні ) Дорослі отримали майже 5 місяців назад і от нарешті дітям добро Хто вкурсі справ, підкажіть будь ласка, якщо батько чи мати буде забирати паспорти неповнолітніх дітей після вклейки, чи потрібно доручення, як на дорослих (Consent form) дякую
-
-
+2 #approvedvisa :) подали 28.10, биометрия 20.11, 30.01 (сегодня) приглашение на вклейку
-
Ще у нас був такий момент, у дитини паспорт був до 24/05/23 , ми вклали в конверт новий і старий паспорти і написали листа прохання якщо є можливість вклеїти візу в новий . Вклеїли в новий !!! … що до черг у візовому центі Варшави , вони є . Це не проблема .
-
А відправляли звідки?