Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
То вже всі зробили побажання під ялинку отримати реквест? На Різдво не спрацювало, може то Новий рік стане в нагоді? хаха А поки що, 135 днів очікування.. 🙈
-
типу того)
-
гавно типа на удачу что ли?
-
замерзло гівно😂 як прилетить то і глаз вибити може😂😀
-
И нам если можно какашек как можно больше, нет сил уже ждать визы.
-
Добрий вечір, не відомо чи буде вона ще дійсна
-
Добрий вечір всім!) Я буду вилітати в кінці марта в Канаду. Може хтось знає, чи я зможу ще отримати допомогу, якщо подам заявку на допомогу десь в кінці марта або на початку квітня?
-
І нас прошу не минайте, какашечок накидайте!
-
Є, мій батько. 21.08 заявка, 24.10 запит на здачу біометрії (вік 62роки!), 2.11 та 15.11 - запит резюме та мілітарі рекордс, 21.12 біо у Львові. Очікуємо з нетерпінням, вже маємо 5 вклеєних віз, з них 2 дитячих.
-
Накидайте мені що-небуть щоб дитини прийщов реквест. Лише дитина без візи,а він так її бажає,бажання на Новий рік - реквест.
-
В отпуска все ушли, наверное Или как это неофициальные?
-
Потрібно
-
Підскажіть будьласка чи потрібно створювати окрему заяву на візу дитині 3 роки чи просто вписати в себе?
-
вихідний
-
Вероятнее всего до нового года особо ничего не будет. У них неофициальные выходные до 2го
-
Приаіт, був візопад сьогодня?
-
Всем доброго вечера , есть здесь военные офицеры , которые как и я закончили военный вуз и до сих пор не получили визу? Есть информация, что МИД не даёт документы на запрос Канады , интересно пообщаться с такими, как я. Жду уже 267 дня.
-
Дякую! Гарного вечора
-
Підскажіть, будь ласка, в Дюссельдорфі треба записуватися, щоб забрати паспорт?
-
А письма от ВФС были ? Если да , то сколько ?
2 Feb 2023, 01:21
12325/258634
about 6 hours ago