Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Подскажите пожалуйста, если мой паспорт с Визой будет забирать доверенный человек , из Польши , доверенность на этого человека нужно переводить на польский ?
-
Добрий день. Я подала заявку 7.07, діти 26.07. мені прийшов запрос на паспорт 7.10, а 1.11віза вже була в паспорті. 10.11 прийшов лист, що не відкривається фото паспортів дітей, а через тиждень- взагалі заявки не відкриваються- повторіть заявку, через 3 дні розберемо. Зробили нові заявки.26.12- вже 5місяців чекаю дитячих віз . Може таке у когось було? Що робили? Допомогло?
-
Желаю получить реквесты под праздники или сразу после )
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста получили паспорт с вклейки и обнаружили срок визы на год visitor, multiple . Должна быть до окончания паспорта или на 10 лет. Паспорт до 2028 года. Как быть в такой ситуации, спасибо за информацию.
-
Неделя.
-
І ще питання питання, може вже хтось говорив але я не знайшла. Дозвіл від батька по тому зразку що в закрепах потрібно якось завірити? Чоловік за кордоном і на днях вилітає в Канаду. А тут мені сказали що ніхто завірити цей документ не може. І кому не жалко киньте какаху, авось зареквестять діток)