Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Дивина та й годі)
-
Нажимала, пише що немає такого лог.
-
t.me/cuaetwaiters/38618
-
Так натисніть форґот пасворд і всі діла)
-
Дякую! Я спробую)
-
Тоді на гарячу лінію) тік не забудьте про смолток спочатку, вони люблять побалакати)
-
Ніхто не знає, чого я не можу зайти в кабінет? Пише не вірний логін, хоча я його зберігала в тел, цей самий ...
-
Писала… стандартна відповідь. 1 з 3х в групі прийшов фоіл лесс 26.05. А ми двоє чекаємо от…
-
Напишіть в кризис, може вони забули реквест надіслати
-
Ось так виглядає в кабінеті
-
Доброго дня! А в когось так було? Що вже application approved , а ні фоіл, ні паспорт реквесь немає?
-
Короче ТРЭШ!!! Знакомый знакомого сдали биометрию 20 мая в Хельсинки и получил сегодня запрос. Мы сдали 19 мая в Хельсинки и тишина... 😡😡😡
-
Тоже с 29.03 ждем. Бухерест
-
Розказала знайома, яка здавала біометрію 18.07 в Римі, а сьогодні отримала лист про подачу паспорта на вклейку в візу Тому хтось чекає по 2 місяця і більше, а хтось за два дні, як вони то беруть до роботи, то хз
-
Всім привіт. Відправила кур'єром паспорт на вклейку у візовий центр Канади у Мадриді. Служба доставки (DHL) повідомила, що доставлено, а трек-номер не прийшов на пошту від візового центру, щоб відслідкувати місце пребування мого паспорту. Відповідо, зараз не розумію де він насправді, трішки розгублена. Пройшло вже 3 тижні з дня доставки, а лист з трек-номером так і не прийшов. Чи може це означати, що паспорт загублений? Підскажіть, будь ласа, як діяти в такій ситуації. Можливо, комусь знайома проблема. Заздалегідь вдячна❣️
-
А есть кто в Лос -анджелесе получал визу или ещё ждёт .что по срокам?
-
Вот так просто сделали британский ВНЖ ??🧐
-
Мені він прийшов раніше ніж паспорт з візою 😂
-
Цікаво те що вказано що ви власник візи, типу вони рішили шевелиьтись чи як
-
Вам всім прийшов лист про ковід ?
2 Feb 2023, 01:21
123919/258626
a day ago