Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Доброго дня! А в когось так було? Що вже application approved , а ні фоіл, ні паспорт реквесь немає?
-
Короче ТРЭШ!!! Знакомый знакомого сдали биометрию 20 мая в Хельсинки и получил сегодня запрос. Мы сдали 19 мая в Хельсинки и тишина... 😡😡😡
-
Тоже с 29.03 ждем. Бухерест
-
Розказала знайома, яка здавала біометрію 18.07 в Римі, а сьогодні отримала лист про подачу паспорта на вклейку в візу Тому хтось чекає по 2 місяця і більше, а хтось за два дні, як вони то беруть до роботи, то хз
-
Всім привіт. Відправила кур'єром паспорт на вклейку у візовий центр Канади у Мадриді. Служба доставки (DHL) повідомила, що доставлено, а трек-номер не прийшов на пошту від візового центру, щоб відслідкувати місце пребування мого паспорту. Відповідо, зараз не розумію де він насправді, трішки розгублена. Пройшло вже 3 тижні з дня доставки, а лист з трек-номером так і не прийшов. Чи може це означати, що паспорт загублений? Підскажіть, будь ласа, як діяти в такій ситуації. Можливо, комусь знайома проблема. Заздалегідь вдячна❣️
-
А есть кто в Лос -анджелесе получал визу или ещё ждёт .что по срокам?
-
Вот так просто сделали британский ВНЖ ??🧐
-
Мені він прийшов раніше ніж паспорт з візою 😂
-
Цікаво те що вказано що ви власник візи, типу вони рішили шевелиьтись чи як
-
Вам всім прийшов лист про ковід ?
-
Так тут же всё написано что это значит. Или вы не читали его?
-
Мы также ждём на остальных членов семьи. Подавались одновременно все, но рассматривается все по-разному. Я получила, а остальные ждут только биометрию уже 2 месяца. Мы будем ехать все вместе, когда всем приедут визы
-
Ой) я з цим питання засинаю і прокидаюсь))
-
3.06 в Кишиневе сдавала. Тоже тишина
-
Тільки коли? 🙈🤣
-
И мы 9.05 в Праге сдавали, также пока тихо…
-
Підтвердження біометрії прийде разом з паспорт реквест, не хвилюйтесь)
-
Тоже такое сегодня пришло. И сообщений новых в кабинете нет. Отправляла в Варшаву 4.07.
-
Вы хотя бы смогли выехать
-
Здравствуйте, а сколько в Ереване апрув ждали и когда сдавали био
2 Feb 2023, 01:21
123929/258544
3 days ago