Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Я сдала 16.05 с мужем, в Праге аппликация семейная есть 2 детей (9, 2 лет) пока тишина.
-
Чи вимагали у когось з вас додаткові документи після первинного розгляду? Якщо так, то які?
-
Такая же ситуация. С 1.09 жить просто не где с 2 детьми. Вот это печальна. А подавались ещё 12.05
-
17 марта
-
Год, но если Вы въедете в Канаду с действительным, то вроде снова через год не надо будет делать
-
Это ютуб + телеграмм канал Понаехали in Canada))
-
Мне можете на него тоже ссылку дать
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/medical-exams.html
-
Так , тільки перевіряйте, де саме потрібно це зробити. Не в будь якій лікарні!
-
До речі , хто зараз в Європі чекає, чудова можливість пройти медогляд) Вже мінус одна справа по приїзду буде)
-
За США нічого не можу сказати, тому що не знаю) А от в Канаді все швидше відбувається, якщо звісно шевелитися) Мої друзі за 2,5 тижні все зробили і працюють) А я тут в «ждунах» 🤪
-
Я вже підготувала іще в березні + у мене є моя робота. Довелось перепідготуватися до сша. Мене тут нянчять хостери і то дуже багато часу вже абсолютно на все. Просто фізично не зможете працювати ( сон і біготня з документами , різні побутові справи тощо, просто не до роботи навіть якщо вона є )