Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Никаких заговора нет, просто хотелось бы в конце концов узнать и понять, по какой схемы они рассматривают заявки, а то крыша уже едет.. Вы меня поняли ?
-
111 дней сегодня)
-
А мне смешно читать эти теории заговора)) чего только уже не придумали. У меня заявка 40055 с визой, а у сына 40055 уже 50 дней ожидания.
-
Мало ли, хотелось бы узнать, может кому то обработали заявку быстрее, зависит от страны тоже... Ржачного тут ничего нет, хорошего вечера
-
Да зависит получение от номера 😂
-
V40052...есть кто получал?
-
Дякую. Тоді в понеділок буду пробувати додзвонитись. Дуже вам дякую за допомогу!
-
Залишається єдиний варіант - це дзвінок у візовий центр. Вони "відремонтують" ситуацію
-
Mine was April 2nd. So welcome to the club
-
Дуже дякую вам за пораду! Нажаль не допомогло: коли хочу скасувати чи перенести, то виникає помилку «зустріч вже скасована чи перенесена», а коли хочу призначити зустріч, то помилка «цей IRCC номер вже використаний, скасуйте вбо перенесіть призначений візит». На щастя, вже не виникає помилки «не знайдено запису»😁 Моя подруга (для якої я допомагаю з цим) знаходиться 3 години потягом до Вроцлава, і ще 7-8 годин до Варшави чи Праги. В Кракові хоча б могла залишитись у мене. Тому хотілося б їхати не «просто так» і надіятись на удачу, а саме мати підтверджений візит)
-
Вводьте лише IRs номер. В мене по номеру телефону не шукало. Та скоріш за все Вам потрібно позвонити у візовий центр в Україні, і вони скасують (вже попередньо скасовану Краковом реєстрацію ) і тоді Ви зможете призначати нову біометрію. Пишу з власного досвіду
-
На рассмотрении и в приоритете 😂
-
Yes 😒
-
That would be 102 days
-
Ah yes that’s right I forgot
-
My date of biometrics is 05.04!😒
-
Some people had biometrics completed before program was opened. Not many, but still
-
But the application is processed after biometrics, so minimum date of biometrics is 19 march or more
-
На какой стадия моя виза 🙈😂
-
Отпишусь вам как раз через 2 недели 😄 буду первой
2 Feb 2023, 01:21
126991/258488
about 5 hours ago