Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Не переживайте за меня , мои моральные ценности отличаются от ваших. Не стоит прогибаться под изменчивый мир. Считаете это нормальным ваше дело, я как 90% моих ровесников это порицаю. Порицаю порицаемое, одобряю одобряемое. Это моё мнение , а за мою жизнь не переживайте. Переживайте за свою семью , за мою не нужно.
-
Ничего странного, програма пропускала даже людей которые из документов подавали первую страницу загран паспорта. Тут в чате есть такие
-
Дорослим паспорти, а дітям свідоцтва. Але якщо загружаєте це, то в анкеті дані цього документа треба вписувати, в питанні про український національний документ
-
Кто-то пробовал звонить по телефону в Канаду больше одного раза и это помогло ускорить процесс? Если есть такой опыт, можете поделиться пожалуйста?
-
Странно конечно тогда.
-
Їдуть 2 батьків. Тобто ви ще загружали нац паспорти дорослим? І чи ще дітям?
-
Я ничего не переводила, подавала больше 20 анкет. И все нормально
-
Перевод любой. Мы отправляли просто текстом с переносами строк и все. Переводили сами
-
Я знайомим ще загружала національний паспорт, але не обов’язково. Якщо їде і тато і мама, то цього достатнь. Якщо хтось один з батьків, то дозвіл на виїзд
-
І переклад має бути нотаріальний?
-
А якщо не перекладено, то не загружати навіть української, лише з перекладом? Просто часу не так багато є на переклад, хотілося б до кінця тижня відправити заяви
-
Все верно. Только перевести на английский нужно
-
Спасибо😊
-
И ваш закрепила
-
У нас был опрос, но в неделях
-
Можете порадити, не для мене.Я вже очікую після біометрії 40 днів. Для одруженої пари з дітьми які потрібно документи загружати в заяву? 1) Закордонні паспорти кожного (дорослих і дітей) 2) Свідоцтво про шлюб 3) Свідоцтва дітей
-
Давно просил в прошлой группе такой опрос сделать, думаю всем будет полезно ребят😇
-
Друзі, хто ще не вирішив куди їхати або вже точно вирішив їхати до Саскачевану, ласкаво прошу до группи провінції. Тут ви знайдете корисні поради, а також зможете взнати досвід інших людей та поділитись своїм. t.me/skcanadacuaet
-
Нас с Дубаи направили на Лондон . Мы видимо особые счастливчики
-
Вот я так хочу поехать. И варианты вижу что есть. А решиться не могу никак. Потому что самой страшно всё так
2 Feb 2023, 01:21
132442/258626
a day ago