Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Мені здається, що є. Принаймні у європейських представництвах. Є ж анкети, які набагато швидше перевірити ніж інші. У мене в чоловіка були раніше внж за останні 5 років, і в Європі не один рік, і в Україні; а сам він не громадянин України, і такі випадки мені здається дуже гемройно на бекграунд перевіряти. Але я це так думаю, хтозна, що там насправді.
-
Дадут просто надо ждать!!
-
Нет...ну нет там логики,у меня дочка английский и китайский свободно..там рулетка и надо это принять.. Хотя конечно,я тоже не могу,пишу им..
-
Мені здається це також грає роль, у мене також 8 років безперервного стажу, плюс я вказуала, що французька і англійська мови у мене вільні, через це дали швидко, у чоловікв немає стажу офіційного, плюс не громадянин України, через це так довго чекаємо
-
Просто если у вас приоритетный приоритет то ваша анкета идёт самому лучшему их сотруднику..
-
Нет)
-
Сейчас в Мариуполе тихо, единственное разминирование идёт(не разорвавшиеся снаряды) и периодически чо-то где-то взрывается, но 70% города разбито и погорело
-
Не мучте мозг,там логики нет..с нами здавали,30.06 получили,Правда они попали во Францию..у меня 22 года беспрерывного стажа..так что там без логики