Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Можливо , хтось знає , як це забрати. Я вже реєструвала і приєднювала акаунти - все одно висить це сповіщення((
-
А от з vfs другий день таке
-
Ну я на нього вчора заходила і все було добре
-
Не знаю як vfs, але з ircc таке вчора в мене було Але сьогодні все Ок вже
-
МОЖЕ В КОГОСЬ БУЛО: Якщо я подала у додаткових документах там, де робота - довідку від українського працедавця, а не канадського, це може вплинути на процес розгляду?
-
пока нет, но и виз нет, они сидят и думают, как вести себя дальше)
-
Доброго дня, у когось були проблеми із сайтом vfs? Другий день не можу зайти на свій акаунт вибиває помилку в логіні і паролі, хоч вводила все вірно, хотіла зробити заміну паролю, і на пошту мало прийти посилання доя заміни, але так нічого не прийшло. Хтось стикався з таким, чи можна спробувати на туж електронну адресу створити новий акаунт?
-
все офицеры пишут отписки тем, кто обращается на горячую линию)) вчера тоже виз не было, ну может одна, но это ни о чем.
-
Мені завжди нещастило😅 А щодо відмов: є % якийсь і чи високий ? Бо тепер вже і за це хвилююсь🥺
-
Рандом, лотерея)
-
Привіт)) Тут питання вже це ,мабуть ,було, але все ж спитаю: А по яких причинах , в основному ,затримують видачу візи? Бо є знайомі , які після мене подавали і вже мають😅 Може хтось знайомий з регламентом чи вимогами)) Дякую за відповідь наперед ❤️
-
Вот о чем я и говорю, что эти назойливость требования, могут против нас и сыграть. Нужно не поощрять людей звонить и писать сильно часто. Ну раз написал, на 80й день и достаточно))
-
Ну, это проблемы налетевшего народа - "требовать". Адекватные люди всё понимают.
-
Может там ещё более злобные экземпляры сидят)) они привыкли всем отказывать и быть богами, а тут налетело куча народу и что то требуют))
-
И вообще, слава богу что не комментаторы выше занимаются нашими заявками :-)
-
Жизнь вообще несправедливая штука.