Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Шановні ждуни. На цьому відкланяюсь. Коли було 200+ людей, чат тримався теми, всі один за одного переживали та ділилися новинами саме про процес очікування візи. Зараз це просто балаган, про химині кури, і ніхто того не контролює. Свій процес продублюю у цьому пості. Подача 23 березня. Сім'я дружина, чоловік, двоє дітей. Біометрія 27 березня в Празі. Все добавили досить швидко. 3-5 квітня. 26.05 апрув в кабінеті для всіх. Фоїл лесс візи, дружині на її пошту, дітям на мою. І тиша... :). 23.06 два листи від мене до лондонського офісу, і фоїл лесс мені Всім дякую за увагу, і терпіння в Канаді, там також багато роботи :)
-
А есть истории успехов ждунов? Вот что бы ждал 3 месяца но в итоге все дали и все хорошо?
-
Понятно что вам неприятно,но не раскачивайте эту мовную тему в чате,пожалуста,просто успокойтесь,.все ок,сшас ив телеке ,,в соцсетях,и в киеве ,и в других городах,кто как хочет,, и как удобно говорит.как обычно,и как всегда,я не украинец но живу давно,в украине,почемуто мне за 23 года никто не сказал почему я говорю по русски.и тоже розмовляю ,как,и когда мне удобно и на украинском и на руском,забудьте этот инцидет,если вы за украину и за ево светлое будушее,эта суперечка с монитобой не должно негативно настроить вас против украины и украинцев,.желаю удачи и скорейшей визы!