Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Деяким після кризис форми зрозуміло по відповіді Якщо є лист валідації, дивіться там Якщо ні, тоді можна зателефонувати
-
Так Або французькою
-
Подскажите номер куда звонили?
-
У нас например не видно кто рассматривает валидация ещё не пришла А по ответу на кризис форму не понятно 🥲 Буду звонить спрашивать на горячую линию
-
Дякую!!!😉
-
Потрібно подивитись в своєму листі про валідацію біометрії, хто прийняв Вашу біометрію, хто розглядає Вашу заявку. Писати на всі пошти підряд немає особливого сенсу, як тільки затримувати процес для інших людей. Якщо Ваша заявка розглядається в Лондоні, то пишіть сюди - [email protected]
-
Не знаю, честно потому что я никуда не писала и не звонила. Просто ждала. А внизу письма о валидации просто указано Абу-Даби
-
Дуже дякую!!!😉
-
[email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected] Попробуйте написать на эти почты, и в кризисную форму, спросите всё ли нормально.
-
дней 20. В Анкару отправляли
-
Доброго дня!А можете дати імейл на який можна написати в Лондон!!А то ми біометрію здали 25.04 у Варшаві і від тоді тиша😔
-
А сколько ждали и в какой город отправляли?
-
было. Отправляли 3 паспорта в 1 конверте. одному пришел треккинг и он работал все время, второму пришел треккинг и через какое-то время перестал работать, мне вообще ничего не приходило. В итоге все 3 паспорта привез обратно курьер вместе
-
Добрий день. Підскажіть чи в когось була така ситуація. 8.06 відправила три паспорти на вклейку у Варшаву. 9.06 прийшов номер трекінгу. Пройшло вже два тижня і я вирішила провірити статус паспорта , а мені все пише, що номер такий не знаходить