Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Нахожусь с семьёй в РБ, сдавали биометрию в Варшаве, снова ехать везти к ним или можно отправить как-то? Какие дальше действия подскажите пожалуйста.
-
Да, ставила
-
Добрый вечер, подскажите это письмо на вклейку визы?, правильно я понимаю? Пришло всем моим членам семьи
-
Дали валід, скільки чекати на наступний лист ?
-
Доброго вечора ,підскажіть хто скільки чекав на влейку візи в Варшаві ? Буду дуже вдячна
-
Там просто ужонд такой. Были статьи по этой теме
-
Хотелось бы. Потому что иначе с этой их «рандомностью» можно просто не дождаться.
-
Мене це теж вбило. Аде пишу те, що мені сказали.
-
🇨🇦 Як відслідкувати паспорт після відправки його на вклейку візи. Одного універсального посилання немає. Вам потрібно зайти на сайт візового центру, у який ви відправили паспорт. Перелік усіх візових центрів Канади - www.vfsglobal.ca/canada І на сайті свого візового центру у меню (3 смужки справа зверху) вибрати Track your application. На сторінці, яка відкриється знайти Website: Click here і натиснути. У форму ввести трекінг номер, який отримали на імейл від VFS Global, коли паспорт передали з візового центру в офіс IRCC, та свою дату народження. У відео показую як відслідкувати паспорт у Польщі.