Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
треба зареєструватися і потім вже дивитися чи є слоти, але щось мені підказує що у цьому році вже нема
-
www.vfsglobal.ca/IRCC-AppointmentWave1/Account/RegisteredLogin?q=shSA0YnE4pLF9Xzwon/x/CQ1P0LBKn66dLdNUfueK+yHwYi/kEeD54PZsg8usxc5exA6HsD7tfHEABw33g+Q7g==
-
на сайті VFS для вашої країни
-
Так, з 5го грудня вже не можна. Не можна також дітячи паспорти без реквесту слати і щоб забрати треба записуватися
-
Визы ещё нет. Только реквест на паспорт
-
Ну, коли ми здавали - приймали. Зараз нові умови, мабуть 🤷🏻♀️
-
В Варшаве не принимают паспорта на вклейку лично, только почтой
-
У Варшаві потрібно, можливо у вас теж потрібно буде. В Гугл картах по адресі можна знайти телефон візового центру і спитати.
-
Ну в мене така ситуація і вийшла, як заповнювали анкету то паспорта ще не мав, вже як прийшов паспорт побачила що по-різному перевело ім'я. Знаю що коли паспорт відправляєш то можна підкріпити лист про помилку, і їм міняли, а тут щось пішло не так
-
Я сьогодні звонила, в мене плей. 20 злотих 7 хв
-
Доброго вечора ждуни! Досить рідко захожу в дану спільноту, тому можливо задам питання які вже звучали. Так от: - чи виникають проблеми з приїздом в Канаду сім’ї без основного заявника? - чи були випадки відмови у видачі візи після того, як прийшов запит на додаткову інформацію по службам в силових структурах? Дякую.
-
Вони ж декілька днів не працюють то мабуть довше..
-
І де дивитися курс
-
Добрий день є , запитання , чи можна оплати кур’єра в гривнях ??
-
Всім доброго дня, може вже писали, але спитаюсь знов, нам вклеїли візу з помилкою в імені ( дитина) перед подачею паспорта писали в кризову (без результату), подавали паспорт з запискою що є помилка в імені, і нічого не дало. Написали знов в кризову, чекаю результат. Чи будуть проблеми на кордоні?