Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Да уж.
-
Мы изначально подавались семьёй. И это не помешало милым канадским офицерам прислать нам одну визу. А по остальным тишина, у меня даже биометрию не присоединили. Детским аппликациям уже два месяца. Всё прикреплено сразу со всеми переводами и печатями.
-
Снова пришла валидация биометрии после сдачи паспорта на вклейку визы. Это знак того что паспорт можно скоро забрать)?
-
Дякую
-
Дитині не потрібно сдавати біометрію Вам прийде лист про те що не потрібно
-
Їм не потрібно здавати біометрію
-
Доброго дня, можливо хтось мав подібну ситуацію. В мене прийшло сповіщення на біометрію але на дитину ще ні. Необхідно чекати чи можна разом з дитиною їхати на здачу біометричних данних? (Дитині 14 років) дякую
-
Я Приіжав де здавав біометрію вони там нічого не знають бо все рішає Канада що туди не стоїть писати вони там нічого не знають сказали мені чикати відповідь має прийти
-
зробив
-
ось я зв'язувався письмово через це, але я знову помилку зробила
-
а є у кого офіс Стамбулі
-
Може треба ще кудись писати?🤷♀️
-
Хтось давав список адрес різних офісів і там був офіс Бухаресту-я і написала туди
-
Ось я таку форму заповнив, щоб сім'ю об'єднали
-
Я не зрозумію ви писали на сайті IRCC? хіба там є прив'язка до місця? або можна писати в VFS Global?
-
А где вклейка была?
-
я в неділю надіслав жодних відповідей
-
я Стамбулі здавав біометрію, просто криза форма на сайті IRCC, там же немає такого куди конкретно пишеш
-
Мне 😬, всей остальной семье до конца сроке паспорта
-
А в якому місті ви здавали? Краще в той офіс і писати
2 Feb 2023, 01:21
145696/258596
about 4 hours ago