Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Больше двух недель нет первой валидации
-
В нас з чоловіком через годину прийшли візи а на дітей від вчора такий статус і нічого не приходить
-
Никак
-
Доброго ранку Такий статус від вчора а повідомлення ніяких немає В когось так було
-
Смотрела уже по всякому,нет ничего😐
-
Всем привет.Скажите пожалуйста,где вы видите ,в какой стране рассматривают анкеты.Что то не могу найти.
-
1. нет. и если родитель вакцинирован ребенок до 12 лет не карантинится 2. сертификат от семейного врача идеально подходит для загрузки в Arrivecan и для предьявления по требованию на границе в канаде. если в сертификате название вакцины написано, как астразенека, то канада ее признаеь
-
Ввечері прийшла отсання віза на старщу дитину. Тому я сміливо можу сказати що нас квест заверщшенно рівно у двумісячний термін Доброго дня друзяки, декілька питань: 1) чи потрібно вакцинувати дитину 9 років, що б не сидіти 14 днів 2) у мене і у дружини роздруковані сертифікаи від сіменого лікаря двома мовами і сертифікат дія астразенека ( корея) - канада її визнає ? Цього вистачить ? 3) хто вже прибував у Ванкувер, можете поділитися адерсами і дорожньою картою дій що робити новоприбулим одразу. Де реєструватися на SIN, проходити медогляд, який банк обрати , тощо ?