Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Ми теж чекаємо від 12-го квітня, але нічого не отримали. Сьогодні дзвонила на гарячу лінію Канади, відповідь стандартна: "заяв дуже багато, ми працюємо, чекайте і пишіть crisis form". Я кажу вже три листа написала, нічого не змінилося...
-
З Днем Народження 🥳
-
Ми чекаємо з 12-го квітня, прийшла тільки 1 валідація з V. Теж стомилися чекати, в мене ще й сьогодні день народження🙈 то таке, але я думала ми вже будемо в Канаді сьогодні😄 Сподіваюся, що скоро й нам прийде! Будете їхати чи вклеюватимете? :)
-
Дякуємо, але по відчуттям якось радості було більше коли отримали повторну валідацію 23.05, а сьогодні повна байдужість, ми напевно втомились чекати
-
Вітаю вас!🥰🎉
-
Ура друзі🥳🥳🥳 Ми вже не ждуни))) наш шлях: Заявка на 4 людини(двоє дітей, двоє дорослих) 07.04-біометрія Варшава 08.04-підтвердження біометрії W 10.04- ворк перміт 23.05- друга валідація біометрії 26.05 - апрув для чотирьох та електронні візи всім Щасти всім❤️
-
Пришла виза!!!!!!!Заявка 19.03,биометрия 26.03.Я с сыном(9лет).Мне пришло письмо,сыну одобрили,но письмо не пришло.
-
Майже 1в1 як в мене. Тому якась системність напевно є.
-
Так
-
Foil-less
-
Отримали візи🎉🎉🎉 22.03 заявка (2 дорослих і 2 дитини) 28.03 біометрія 04.04 перша валідація та ворк перміт 24.05 повторна валідація 26.05 всім візи Варшава
-
Один щойно прийшов, ще має бути інший
-
Где вы смотрели всю информацию а вашем статусе ?
-
Брат ты там должен кое что сделать
-
Вам вже прийшло щось бо в мене дальше підтвердження а листів немає ніяких
-
Я, мы сдавали в Праге био
-
Прага есть ?
-
25.03
-
Когда биометрику сдали?)