Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Доброго дня Додаткові документи 18.05 закинула і не переглядали ще в когось теж так
-
Давайте подробности!)
-
Якщо вам прийде такий запит ви можете вклеїти у свій паспорт, а можна зробити окремий документ. Ми робили його. Поки не знаю як він виглядає. Отримаємо, скину фотку
-
Тепер зрозуміло! Дякую!
-
Дякую. В мене у дітей не має паспортів і хоч ми і вклеїли їх до своїх паспортів, чомусь ці документи не врахували і їм прийшов запит для оформлення Single Journey Travel Document. Ми віднесли 2 фото, листа і переклад свідоцтва про народження.
-
По перше, вітання! Нехай щастить! По-друге, будь ласка поясніть: 1/ що таке запит для дітей на фото? Син 13 років отримав апрув (лист на мій email, що йому дали foil less візу. Про фото ніде нічого. І на сайті статус анкети «submitted». 2/ отримали листа, що можете забирати документи.. Що саме треба забирати, якщо віза foil-less? У листі написано, що цій лист і є «пропуском» у Канаду, що слід пред’явити в аеропорту при вильоту та прильоту. Дякую за відповідь!
-
Мої любімі ждуни, з сьогоднішнього дня, я офіційно не ждун. Їдемо забирати документи з візового центру. 24.03 подача заявки 8.04 біометрія 10.04 Воркперміт 29.04 отримали з чоловіком foil-less візи 17.05 отримали запит для дітей на фото для SJTD 26.05 отримали листа, що можемо забирати документи. До 29.04 двічі писала кризову форму і просто листи до Лондона 16.05 зателефонували у Ірсс, попросили прискорити розгляд дитячих анкет, бо закінчується термін перебування в ЄС. 19.05 написала у ірсс Бухареста, з проханням прискорити видачу документів дітям. Я всім бажаю скоріше отримати всі документи. Це неймовірне щастя, я йшла до цього 8 років.🎉🎉🎉🎉
-
Класс))) Рада за вас))) Поздравляю))))