Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Мы с женой так делали, просто завели новую почту и новые аккаунты ircc и в течении 28 дней все прокатило
-
Доброї ночі, люди! Допоможіть нам будь ласка! Я благаю вас, не залишайтеся в стороні, не треба бути байдужими. Ми з моєю донькою тимчасово перебуваємо у смт. Зарічне, Рівненська область. Самі ми з міста Харків. На разі, роботи ми не маємо, нову ніяк не виходить знайти. Я прошу всіх не байдужих, всіх тих, хто може допомогти нам копійкою, памперсами та дитячим харчуванням - відпишіть мені в ПП. Будь-ласка, тільки не ігноруйте прохання. Ми всі батьки, і всі віддамо і зробимо все, задля наших дітей, але все що ми могли зробити, ми вже зробили, залишилася єдина надія, надія на вас, друзі. Якщо, ви можете допомогти продуктами, дитячим харчуванням або фінансово - відпишіть мені в особисті повідомлення будь ласка, дякую. Зараз ми розраховуємо тільки на вас, рідненькі. Дякуємо за увагу!
-
Привіт. Місяць на схвалення, біометрія Берлін та три тижні на вклейку- Бухарест.
-
Привіт всім. Сьогодні їду здавати біометрію. Скажіть будь ласка хто скільки часу чекав після біометрії на схвалення візи, а потім на вклейку самої візи?
-
Ну было бы здорово! Мне на конец января
-
Шо там, есть розыгрыш бесплатных билетов в Канаду или из Канады и когда?
-
Может кто-то сталкивался всё-таки с тем что паспорт отправили не через 30 а через 60 дней после получения письма?(
-
Добрый день! Подскажите, пожалуйста кто-то вклеивал визу в Лондоне? Долгий процесс?
-
Доброго вечора,в мене таке питання. Хто-небудь отримував візу для дитини до 18 років без біометрію,а летів вже після того,як дитині виповнилось 18 років? Чи не потрібно по прильоту в Канаду дитині проходити біометрію додатково?
-
жду 6 месяцев уже:(
-
Всім привіт. Хочу поділитись. Я вже не Ждун але не тому що отримала візу, а тому що втратила після 5 місяців очікування джоб офер - позиція в університеті. Були всі документи і листи з університету. Писала в кризову багато разів, дзвонила, створила нову анкету в якийсь момент. В моєму випадку не допомогло:) Але вірю, що на мене чекає щось інше. Всім успіхів. І якнайшвидше отримати апруви.💛💙
-
Ну думаю Если у вас легкая анкета мало ездили сидели на одном месте моя подруга в течении 2,месяцев была с вклейкой . И уже давным давно там
-
Быстро вы