Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
П якщо я здав біометрію а лист не прийшов
-
Подивіться на лист ( скачайте у вашому профілі ) де вам підтвердили біометрію
-
А как посмотреть в какой стране обрабатывается заявка? Я сдавала Биометрию в Берлине, но в Германии нет посольства. Вот и думаю, куда отправили дело, в Варшаву, Австрию или в Канаду🤔🤔🤔
-
если позвонить в кризисный центр и попросить изменить анкету один вопрос можно? поменяют?
-
Це у в всіх , можга не зважати
-
В мене таке саме в кабінеті
-
есть другой кабинет как я понимаю, но там наши заявки я так и не смог привязать
-
Скажите пожалуйста, а что это такое над заявками светиться? Якобы это не IRCC аккаунт, его нужно отдельно создать?
-
Подскажите пожалуйста
-
Какую сумму нужно оплачивать?
-
Да, есть такие((
-
если от биометрии то 8 заканчивается
-
ну вот у меня 9 начался
-
В групе є такі люди що ждуть вже по 8 тижнів
-
Тільки в кабінеті появилося шо я 3 05 здав і все
-
чекаю все ще. у мене дитна вклеєна в паспорт, і телефонуючи вна гарячу лінію в канаді мені підтвердили шо все окей, попередньо візи апрувлені але чекайте лист на вклейку Але поки ми чекали на візу. з україни прийшло повідомдлення що дитячий паспорт для малої вже готовий. ( ми ще до війни подавали ) Дружина спробує його отримати завтра післязавтра ( поїде в Україну) І я зателефоную в канаду на гарячу лінію і спробую пояснити що паспорт вже на дитину є і я пропрошу мене перекинути в онлайн чергу фоід лес віз Бо тим хто має вклеїних дітей - фіїл лес візи не дають Може це пришвидшить ми йвипадок . Бо чекати не просто листа а і факту вклейки віз- це капець як довго. Я не хочу потрапити в канаду аж восени..
-
Пісьма не било
-
Валидация была?
-
ох я близко...
-
Говорят же, что не более 8ми недель ждать. Так, что не 3 года точно!? Некоторые с марта ждут, вот сейчас им и будут выдавать. Отсчёт двух месяцев я так понимаю с момента сдачи биометрии. И в чате я не видел более 60ти дней.
2 Feb 2023, 01:21
150537/258549
about 2 hours ago