Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Я додавала через кризову форму, там є можлтвість завантажити документи. secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis
-
Поняла, спасибо за ответ
-
Розумію, але щось потрібно робити, бо вже не можу просто чекати...Дякую.
-
Доброго дня, чекаю с 24 квітня на якійсь рух по нашим заявам після біометрії, 3 дорослих та 4 дитини, я так розумію це надовго. За цей час зробили переклад свідоцтв та вклеїли в мій паспорт фото дітей, хочу самостійно додати ці документи, але не можу, питає чи просили в мене документи, але я дуже довго буду чекати запит, а потім ще довше чекати розгляд. Може хто знає, як додати документи самостійно, без запиту?
-
Добрий день. Ми недавно подали заявку нa CUAET, мама і я (17 років). Мамі через пару годин після подачі заявки прийшов лист на здачу біометрики. А мені не прийшло, і не прийде? Бо мені 17? Тобто мені не треба біометрії для отримання візи? Можу вже реєструвати маму на здачу біометрії?
-
Как понять какой офис рассматривает заявку? Пришёл запрос отправить свид о рождении сына, отправила, хотя оно изначально было, внизу в письме написано Лондон, то понятно А как понять кто рассматривает наши с мужем заявки? Нам только подтверждение биометрии пришло, там подпись Piekna где сдавали биометрию Получается Варшава, а ребёнка в Лондоне?
-
А кто отправляет паспорт обратно посольство или визовый центр?