Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
CUAET Канада. ПОМОЩЬ Мы НЕ иммиграционные консультаны, но пытаемся помочь информацией тем, кто сейчас попал в трудную ситуацию. В этой группе мы попытаемся рассказать как подать документы на CUAET для приезда в Канаду. t.me/CUAET
-
Ще і посуд мити не доведеться
-
Просто замість того, щоб дати вам рибу, я хотів вас навчити цю рибу ловити. Але ви прийняли це бажання за грубість та нетерплячість. Ваше право. А щодо борщу - я його можу замовити в якомусь смачному закладі. Не проблема
-
Сами себе противоречите. Ваш совет не давать советы тоже никто по факту не просил)) Если уж докапываться
-
Є перекладачі, які по фото перекладають
-
Тут вообще группа для тех, кто ждет визу долго, тут у всех эмоции накалены
-
А ещё он любит вместо того чтоб немножечко напрячься сам - переложить проблему на других. А потом срач устроить в чате)) Весело же
-
Відповідайте в тему, я Вам не заважаю.
-
Я вас понимаю)
-
А я до того, що можна не перекладати елементарні проблеми на інших, а навчитись їх вирішувати самостійно. Особливо коли це не важко. Гугл працює 24/7. А у групах багато дурні пишуть
-
У меня таких друзей уже три семьи🤷🏻♀️ я уже злюсь😭
-
Я до того, що зважте свої сили, можливості, капітали, ретельно так, тверезо.
-
Ні, конкретно я у групі, щоб бути в курсі справ і нової інформації. Виправдовуватись чи сперечатись вас ніхто і не примушує. Просто ті самі сили, що ви витратили на написання питання тут, ви могли витратити на натискання двох кнопок (копіювати+вставити) у будь якому перекладачі.