Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
очевидно же ж, ТРЕТЮ заявку подавати ...(і нагружати IRCC ще більше через це) !🫡
-
Поки що так, до кінця березня. Можливо подовжать, але не факт
-
Вітаю! Підкажіть хто знає, чи справді пиограма cuaet закінчується в березні 2023?
-
Всем привет! Кому-то вклеивали визу ребенку в паспорт родителя?
-
Вже не почекуни😎 2 дорослих, відправляли різними листами, все робили через Відень 24.07 реєстрація 15.09 біометрія 28. 11 відправили паспорти 18.12 забрали у візовому центрі Всім легкого отримання🌟
-
ждать) у вас украинское гражданство?
-
Далі чекати ,ми теж з 5 травня
-
Так може комусь знов мое питання на вашу думку вважается тупим але я вседно цогт задам🙈бо не знайла у пошуку(. Якщо я відправлю паспорти курьером до Берлину, а назад теж зочу щоб мені прислали курьером та там вписані города і свого я не знайшла значить не вийде?
-
🙏 Дякую
-
Temp
-
Доброго дня. Підскажіть, будь ласка! Заповнюю зараз кризисну форму (після біометрії чекаю запит на вклейку вже п'ятий місяць). Який пункт мені варто обрати?
-
Нажаль ми також чекаємо.9 травня біо. 7 місяців.. сил вже немає. Нерозумію, чому. Подавали з кумою вона в травні вже вклеєла. А я чекаю до сих пір😕
-
Вже не ждуни! 23.09 біо 2 дорослих у Варшаві. 07.11 реквест для дорослих 09.11 відправили поштою до Варшави 2 дорослих з реквестом + 1 дитячий БЕЗ реквеста 17.12 отримали від кур'єра всі три паспорти з візами! Всім успіхів! Реквестів! Візопадів!✈️
-
Доброго дня! 5 травня подав заявку на візу по програму CUAET з України ( біометрія уже була). Писав на кризову форму чотири рази і результату ноль. 2 грудня подав другу заявку і результат нульовий! Що в такому випадку робити підкажіть хто знає!
-
Это частный случай. У меня просто в целом аллергия на тупость)
-
Паспорт отдали на вклейку. Суббота вроде нерабочая обычно? А когда паспорт отправляли?
-
Доброго дня, підкажіть що значить це повідомлення? І на якому сайті можна переглянути трек номер? Дякую
-
Здравствуйте, а можете подробнее рассказать? Паспорт лично в Варшаву привозили или направляли почтой? Получается, если биометрию сдавать не в Украине, то явиться в посольство нужно трижды? Биометрия, Подача паспорта, Получение визы. Поправьте, если не права. Мы просто только сейчас планируем подать, не знаю тонкостей еще) Спасибо)
-
Доставка оплачується окремо, за реквізитами на сайті візового центру (було 127 зл, але перед оплатою - перевіряйте, ціна може змінитися), та квитанція вкладається у конверт, разом із паспортом (на всяк.випадок - сфотографуйте Вашу оплату та збережіть).
-
Зі зворотньою доставкою?
2 Feb 2023, 01:21
15582/258638
about 9 hours ago