Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
А вы в каком визовом центре сдавали?
-
Я подался , семьёй 10.06 , жене дали визу 15 сентября , а нам с ребенком до сих пор нет ....
-
Сдавал биометрию зимой,а анкету заполнял осенью,с рассмотрением заявок и правда лотерея как кому повезет мою рассмотрели за 2 недели
-
Ну от я подався 22.04 (біо 19.10) і ще немає візи)
-
Они подавались ещё когда программа только открылась, может в этом причина?
-
Це родичі Трюдо, не інакше 😄
-
Хто знає що якщо подавав сімейну заявку то прийшло число на здачу біо тількі на мене як заявника то це стосується всієї сім'ї чи тількі мене ???
-
А как так получилось что я 7го сдавал биометрию, при этом знакомые сдавали ее через пару дней после меня и им уже пришло приглашение на вклейку визы, а мне нет 😂
-
У Варшаві якраз забір паспорту через реєстрацію, я так і робив Schedule appointment> Warsaw > passport collection;)
-
А все бачу,дякую
-
я обрала Варшаву нічого не змінилося
-
Людочки, ви б хоча б вказали який візовий центр. У розділі "запісь на падачю дакумєнтав" має бути опція "passport collection "
-
Где здесь категория забрать паспорт?или не здесь регистрироваться
-
По ссилці там нічого немає.Тобто ось цю форму скачати та заповнити а ,що за інформація?Армія?
-
Нет не очевидно раз пишу
-
Зрозумів, дякую)
-
У нас тоже заявки одобрены 07.12.... Но должно прийти уведомление,что паспорта доставлены в Ваш визовый центр,в который Вы лично отвозили
-
Ну очевидно ж : там де і подавали 🙄🎉
-
Привіт, підкажіть будь ласка хто давав паспорти особисто: це означає, що все - можна їхати забирати, чи повинне прийти ще якесь повідомлення?
-
Где нужно регистрировать чтобы забрать паспорт??
2 Feb 2023, 01:21
15651/258544
4 days ago