Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
А все бачу,дякую
-
я обрала Варшаву нічого не змінилося
-
Людочки, ви б хоча б вказали який візовий центр. У розділі "запісь на падачю дакумєнтав" має бути опція "passport collection "
-
Где здесь категория забрать паспорт?или не здесь регистрироваться
-
По ссилці там нічого немає.Тобто ось цю форму скачати та заповнити а ,що за інформація?Армія?
-
Нет не очевидно раз пишу
-
Зрозумів, дякую)
-
У нас тоже заявки одобрены 07.12.... Но должно прийти уведомление,что паспорта доставлены в Ваш визовый центр,в который Вы лично отвозили
-
Ну очевидно ж : там де і подавали 🙄🎉
-
Привіт, підкажіть будь ласка хто давав паспорти особисто: це означає, що все - можна їхати забирати, чи повинне прийти ще якесь повідомлення?
-
Где нужно регистрировать чтобы забрать паспорт??
-
Жесть! Дякую!
-
А хто як, кому як щастить! Хтось в травні отримав на одного, а на іншого ще чекає, я такі що за пару днів. Тут фарт))
-
))) а успешно реализованные есть? Сколько ждали?
-
У всіх майже)))
-
Вы не поверите😆😆😆
-
Всем привет! Мужу вчера уже прислали паспорт с вклеенной визой, а у меня еще даже не попросили. Подавались группой, биометрию сдавали вместе. Есть у кого-то подобные кейсы?
-
Скачайте цю форму по цій ссилці і заповніть
-
19.10
-
Добрый день. Кто знает что это значит? Что паспорт отправили ко мне или в Вену ??? Хотя я отправляла в Берлин на вклейку The decision envelope for your application, tracking ID No. 8BLACPKT40870 has been couriered from the Canada Visa Application Centre, Vienna,austria on 2022/12/15 via DHL. Please use Tracking id. or the AWB number provided to track the shipment on the courier partners website after 24hrs.
2 Feb 2023, 01:21
15660/258625
43 minutes ago