Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Еххх В мене сьогодні ювілей))) 5 місяців після біометрії
-
4. 08 отослал заявку, а 5.08 бомитрия, думал тоже быстро получу и застрял!
-
Как называются?
-
Я Вам співчуваю і тут в основному більшість чекає на дітей. Але може є такі, кому швидко розглядали) принаймі хочеться в то вірити
-
До сих пор жду, с 5 августа!
-
Всем привет ! Подскажите пожалуйста могу ли я записаться на какие-то бесплатные курсы английского языка в Оттаве ? 😀
-
Ми чекаємо візу на дитину вже 5 місяців
-
Таке питання. А багато таких, кому дітям приходило протягом одного-двох місяців? Просто хочеться на цей рахунок щось позитивне почути))
-
Месяц после сдачи пришло приглашение на вклейку
-
Просто на биометрию попали через день, я уже обрадовалась что тут все очень быстро
-
Ждем с 29 июля, сдавали 2 взрослых некому ничего не пришло, 2 детей тоже тихо.
-
Нам не приходит , уже две недели прошло
-
А у Вас в справке о несудимости было написано что вы отказались от мед освидетельствования? Если этого не было, то изначально в графе по криминалу не нужно было этого указывать.
-
9 днів
-
Кто сдавал биометрию в Берлине ? Сколько ждали приглашение на вклейку ?
-
Может и прийдет, боюсь не успеем до 31 марта ☹️ А вы писали им ? Звонили ? Я вообще в растерянности
-
Всім привіт. Скажіть будь ласка, чи получиться полетіти та відкрити візу до Канади, якщо в паспорті немає штампу про перетин кордону. (Знаходжуся тут офіційно, зараз в Чехії, маю прихисток).
-
Не переживайте, все прийдет, я ждала с 16.04 и вот только недавно дали...
-
Доброго дня всім,хто підкаже з'явилась інформація що відкриття візи в Канаду анулює тимчасовий захист в Європі?
-
UPDATE 2 MA Паспорт уже у візовому центрі 27/12 запланований відбір ( документ з запланованим візитом був долучений до паспорту в конверті на вклейку😉)
2 Feb 2023, 01:21
15847/258634
a day ago