Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Я сказала десь приблизно. Зараз ніхто foil-less, visor не отримує.
-
Тоді добре
-
Привет Yo! Согласны ли вы с правилами группы? 1. Пользуйтесь поиском по чату, прежде чем задать свой вопрос. 2. Уважайте друг друга 3. Пользуйтесь функцией reply 4. Не дробите сообщения 5. Обсуждаемые темы : ожидание визы, вклейка визы cuaet (Биометрия, религия, секс ориентация и остальное здесь не приветствуется.) 6. Реклама только после согласования с админами. 7.Общаемся между собой на любом удобном языке. 8. Только текст/gif/стикеры. Голосовые Не используем 9. В ЛС админам НЕ ПИСАТЬ. За это тоже read only
-
Слухала інтерв'ю одної і міграційної консультантки і от вона сказала, на її думку, що програму писали поспіхом, тому такі "провтики". Тобто, з групової заявки офіцер бачить лише одну - її й опрацьовує. А інші, особливо ті, що на дітей, доводиться відкривати "вручну"🤷🏻♀️
-
Ті, хто з worker відписувалися чи з visitor? Тому що є різниця, кажуть.
-
Слухайте, до чого чеплятися. Я свою visitor отримала у вересні. Друзі в листопаді всі worker.
-
Якщо ви вже в Канаді, то до чого телефонувати. Вони не дають конкретну інформацію іншій людини, навіть чоловіку, або дружині. Так, загальну
-
Так, там логіки шукати не треба)
-
У нас всіх недостатньо інформаціі, тому ми тут і знаходимося)
-
Я дивилася це відео раніше, я на неї підписана, і на багатьох влогерів. Але це нічого не змінює, нажаль. Ми також чекаємо, як і ви, і також хочемо вірити в краще. І також обурені сітуацією.
-
Так, нажаль. Тому ми вирішили їхати по черзі.