Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Я не "чепляюсь", якщо у вас не достатньо інформації, тоді нічого не пишіть. Я в серпні отримав worker.....
-
були і сімейні пари,які все в один день отримували, всі листи. я думаю з алгоритмами там проблема. немає сенсу зрозуміти логіку
-
Можете скинути в групу листа?
-
Я дивилася це відео раніше, я на неї підписана, і на багатьох влогерів. Але це нічого не змінює, нажаль. Ми також чекаємо, як і ви, і також хочемо вірити в краще. І також обурені сітуацією.
-
Отправлять на вклейку визы,одобрено вам
-
Так, нажаль. Тому ми вирішили їхати по черзі.
-
ясно) вони теж сподіваються, але нічого не знають
-
Спасибо, Мы в курсе) Человек спросил, что должно придти после биометрии, это я ему пример скинул...
-
Так, вам складніше, в мене немає дітей. Тільки 2 тварин. Хоча це теж пригода їх вивезти, як виявилося
-
Конечно, я пол года жду , а потом говорят что надо успеть до 31.03 а вообще нечего нет и не факт что вообще будет
-
і зразу так добре стало, правда?😎
-
тогда партнер ничего не ждет, а просто летит
-
Как и у меня
-
мої потуги встигнути до 31,03 вже пройшли😅😂поки отримати дитячі реквести чи вклеїти без реквестів, квитки коштуватимуть дорожче, ніж допомога
-
Да долго,но другим делают быстро и в срок
-
Иногда думаю, что на это и рассчитано. Сестра, которая в Канаде живёт 24 года это отрицает, говорит, что они просто делают все, что могут, что там всё так долго и не так, как мы привыкли.
-
Я их понимаю, и я начал думать...
-
Многие уже передумали за это время.
-
Но для меня это как-то повлияет на скорость рассмотрения моей визы? Партнера указывала в анкете
-
Я создал 2 анкеты ещё 7 июля, жене и детям, и мне...они были в Польше, и там же вклеяли, а по мне- ждите
2 Feb 2023, 01:21
160083/258662
about 2 hours ago