Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Доброго дня чоловіку немає візи 6 місяців по програмі CUAET зараз я запвнюю кризисну форму там є такий підпункт як що ви подали скажіть будь ласка Що потрібно вибрати Тимчасове проживання Біженець Статутний документ
-
Якщо вам недалеко і потрібно якнайшвидше - я б їхала особисто в vsf і розказала про проблему. Можете гратись з дзвінками і кризовими. Я так робила, коли була проблема з біометрією. Після особистого візиту bfs проблема була вирішена в той же день
-
Огромное спасибо вам
-
Да, указывали ФИО и назначение обязательно пишите (one way curier service)
-
Дякую
-
Привіт, може не зовсім по CUAET, наскільки складно отримати водійське посвідчення в Канаді, якщо його взагалі немає. Та чи є тоді сенс, отримати його в Україні?
-
Наш шлях з оформленням віз завершено, сьогодні привезли нам останні візи. Всім дякую за підтримку, дуже класний чат. Летимо в кінці березня. Зустрінемось вже в Канаді! Всіх вам благословінь!
-
Подскажите пожалуйста какой почтой лучше всего отправлять паспорт на вклейку в Германии?
-
Ну и где же визы?😥 прям совсем никто не отписывается 🥺
-
Так, як надсилала ще не бачила тієї інформацію
-
Всім привіт. Чоловік отримав візу через 2.5 місяці після здачі біометрії в Варшаві. Юххххув!!!
-
Спасибо большое! 👏🏻👏🏻👏🏻
-
Зрозумів, дякую
-
У меня паспорт одной из стран eTA, на визу не подавался, в аэропорту Торонто погранцы сначало сами предложили а затем и сделали все. Не подавайте на ребенка, не теряйте на это время.
-
Деякі провінції міняють укр.посвідчення на канадське,але повинен бути певний стаж.Якщо Ви в Укр .отримаєте нове,то ,мабуть ,толку з нього мало
-
Кому було потрібно підтверджувати справжність шлюбу, як довго розглядають після надсилання фотографій, чеків і т.д.?
-
Добрый день. Вы записывались заранее на прием для подачи паспортов?
-
Привет Ekaterina! Согласны ли вы с правилами группы? 1. Пользуйтесь поиском по чату, прежде чем задать свой вопрос. 2. Уважайте друг друга 3. Пользуйтесь функцией reply 4. Не дробите сообщения 5. Обсуждаемые темы : ожидание визы, вклейка визы cuaet (Биометрия, религия, секс ориентация и остальное здесь не приветствуется.) 6. Реклама только после согласования с админами. 7.Общаемся между собой на любом удобном языке. 8. Только текст/gif/стикеры. Голосовые Не используем 9. В ЛС админам НЕ ПИСАТЬ. За это тоже read only
-
Я комиссован с армии по не очень статье в 99 году служил в Луганске,тоже думал сморозить информацию но потом передумал, пришёл запрос на паспорт в четверг анкету заполнил в ноябре
-
Потому что там написано где именно была вклеена виза. Место вклейки Лондон
2 Feb 2023, 01:21
160578/258544
3 days ago