Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Було б добре, якби так і зробили) бо ми теж не встигаємо заїхати до 31, але це ж не основна причина, чому ми їдемо в Канаду)
-
Ещё как минимум полмиллиона украинцев должно приехать. Куча людей не получила визы на детей. Руководствуясь логикой и здравым смыслом я уверен что программа поддержки будет также продолжена. И уверен в этом на 99%. Потому что так правильно.
-
Человек с 44 тысячами подписчиков ссылается на звонок в миграционную службу. Я лично доверяю ему и давно на него подписан. Во враньё он не замечен.
-
Якщо коротко, то в правилах написано, що претендувати на допомогу можна до червня, але лише тим, хто набуде статусу в країні до 31 березня. А для того, щоб отримати статус, потрібно в'їхати в країну і отримати ворк перміт або інший дозвіл на перебування на кордоні. Тому і виходить: не в'їхав до 31 - не отримаєш гроші. Якось так
-
Это логично если программу продолжат в чем Вы не сомневаетесь, как и я. То срок действия программы сдвинут на год и чёрным по белому будет написано 31.03.2024. Выплаты же как минимум до конца июня 2023 года предусмотрены. Соответственно если программу не продлят, тогда выплат не будет.
-
Безкоштовний туризм, може) не знаю, навіщо, але ж так багато хто робив
-
А сенс є - війна не закінчилась. Суть програми допомогти людям, які тікають від війни. Навряд чи толерантна Канада скаже "все, ми прикриваємо лавочку", це не про них
-
Логики же нет, ехать за 2000 баксов чтобы отдать 1000 за билет. Ради 1000 долларов все это делать. Я предполагаю что просто многим не понравилось и они свалили. Таких видео полно, особенно айтишники.
-
Ну тут ще питання до ircc, які видають візи не одразу всім по сімейній заявці, тобто у сім'ї із 4 людей 3 можуть отримати візу, а хтось буде чекати більше півроку, тим самим не може їхати вся сім'я. У багатьох дітям не дають довго апрув, батьки ж не можуть їхати без дітей
-
Я розумію, що вам хочеться вірити в краще, але правила написані чорним по білому. Програму то продовжать, скоріш за все, а от стосовно виплат - навряд. Та це і не дивно, враховуючи, скільки наших намагалися обдурити уряд, приїхати за грошима і поїхати назад🤦
-
Программа будет продолжена. Так как куча виз. Поэтому 10хв. говорит дело.
-
Агроном пи…ол, зимой работы нет, так видео снимает, что-то зачастил
-
m.youtube.com/watch?v=uDPpTXl1rDA
-
Скористайтесь пошуком в цьому чаті, цю тему тут вже мільйон раз обговорювали