Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
це люди пишуть - що їх батькам/бабусям-дідусям завжди довше. також малим та іноземцям.
-
Вирішили почекати до початку березня. Якщо ні зроблю як ви зробили. Бажаю добра і успіху в усіх справах
-
Даєте вказівку на цю інфо вище. Думаєте, що вік є тим фактром відсутності відповіді з IRCC?
-
Уже ничего не спрашиваю, а расскажу свою историю. Заявки (на семью из 3чел) отправили 9 июня, биометрию сдали 6 июля, запрос (на всех включая ребенка!) 30 августа, паспорта отдали 30 сентября. Ребенок вклеен в мой паспорт. Оплатили на месте курьера. Т.к. на тот момент было запрещено забирать лично, только курьером. Ииии ждали мы наши паспорта до 11 января, когда разрешено было уже забирать самим. До этого приходили письма, что паспорта готовы, ждите курьера. (Это Дублин) готовы паспорта были пж 14 ноября. Вообщем, забираем паспорта, у нас с мужем стоят визы, у ребенка нет ничего. Я сдаю паспорт повторно и прикладываю очередной раз распечатанный запрос. Через 2 недели приезжаю забирать паспорт, а в нем опять на ребенка ничего не стоит и прикреплено письмо от посольства, где сказано, что у ребенка уже есть Single journey travel document, поэтому визу мы ему вклеивать не будем)!! Только вот есть одно НО, документа этого у нас нет, никто нам его не присылал, а у них в базе данных стоит что он якобы есть 😔 Написала в кризисную форму, написала 2 письма на Лондон, пометкой Urgent. Пока тишина... А мы должны были лететь 13 марта ((( вот так вот мы пролетели и с фин помощью и что самое главное, застряли в Ирландии на неопределенный срок. 😫😩
-
Краще зробіть на новій електронній адресі нову заявку
-
будь ласка, наставте мене🙏🙏🙏
-
Дуже дякую. Вже скільки інфо бачила що люди так роблять,але не могла знайки відповіді на декілька питать. Ви мені дуже допомогли🙏🏼
-
Ребята, добрый вечер,пожалуйста подскажите заполнили заявку всей семьёй, я, муж и ребёнок, пришёл ответ, мужу пришли письма submission confrmation, client application summary, biometric, a мне пришло только submission confrmation, при этом в статусе аппликации указано, что мои отпечатки не нужны . Подскажите как быть в этой ситуации. Биометрия только мужу пришла получается...
-
Один адрес,заходишь там на мужу й на мене анкета 2 там . Просто чекає дуже довго,вже не знаємо як краще зробити
-
Ні там вказуєте що здавали і воно підтягує біометрію
-
І ви в першій анкеті ,ходили на біометрію,тому що ми сдавали вдвох біометрію. Це ж ще раз сдавати біометрію потрібно буде.. х
-
Ви окремо кожному заповнювали?
-
А якщо я вже отримала,а ми запомнювали 2 анкети в одному місці. То знову робити на 2 чоловік і жінка,але я вже отримала
-
З нової електроної пошти
-
Підкажіть будь ласка, ArriveCan обов‘язково заповнювати?
-
А ви відкривали в той же аплікаціі ще одну форму на себе чи з нового адресу все робили? Ми теж з липня чекаємо на чоловіка візу :( я отримала вже майже 7 місяців тому
-
Що б хто не казав, але приємно отримувати листи від IRCC, навіть якщо там пишуть "ізфіняємсі но ждітєєєє" 😁😁😁
-
добрий вечір Підкажіть, будь ласка, куди можна відправити паспорт для візи з України?
-
+ 1 !!!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Кількість 16.02 - дорослі 12, дитячі 6 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa
-
Всім віз🙏🙏🙏 + 1 реквест Подавала заявку мамі( 54 роки)- 12.12.2022 Біо- 11.02.2023( Львів) Реквест- 16.02.2023 Я отримала вже - 10.11.2022 Чоловік і 2 сина - чекають з вересня((
2 Feb 2023, 01:21
162035/258658
2 days ago