Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Всем Привет Помогите пожалуйста, при заполнении формы указали страну в которой находимся на данный момент, внизу в анкете страны в которых мы жили более 6 месяцев за последние 5 лет, но в стране проживания в данный момент находимся всего 2 месяца и при заполнении у нас вылетела ошибка, подскажите как быть?
-
Мы ждём с 26 апреля Если считать с даты подачи анкеты то с 16 апреля :) толи 298 толи 308 дней :) как вам больше нравится :)
-
Дякую за таку пораду . Але просто мені здається , що це було б не погано відкрити візу на український паспорт , з майбутньою перспективою на навчання та роботу . І також зараз в планах не має летіти в Канаду , а за 1-2 роки чи буде така можливість в Канаді получити ВП, за такою схемою , як ви радите , це невідомо. Що можете порадити ?
-
Ми позавчора відвезли дитячі без реквеста в Відень , поки тихо..
-
Во первых хочу сказать, что именно стади/ворк Пермит позволяют находиться в стране, а не виза... Если у вас в планах Канада не сейчас, то давайте рассмотрим такую ситуацию с получением визы квает: Вы подаёте заявку, вам приходит сразу одобрение (допустим) - и приходит письмо с предварительным одобрение вп, в котором конечный срок будет до 26го года... Вы прилетает через 2 года (в 2025ом) в К и на основании леттер оф интрадакшн получаете вп на оставшейся срок, т. е год... Это все суждения на данный момент, ибо может программу продлят, добавятся условия итд (ибо даже сейчас бывают кейсы, что выдают вп либо с даты влета либо задним числом - когда poe letter of introduction пришло)
-
А звідки у вас інфа, що в туреччині, в дитячий паспорт без запрошення, візу не вклеюють? Питаю, тому що теж нема запрошення на дитячий паспорт
-
Дякую за таку думку. Просто теж не знаю як правильно зробити. Мав надію , що з CUAET є більша перспектива , що можна получити дозвіл на прожиття та роботу , оскільки по польському паспорті я можу прилетіт в Канаду тільки як турист.
-
Мені також не відомо правила получення ВП та дозволу на роботу в Канаді , для поляків , які туди летять з ЕТА. Бо ЕТА це не рахується як віза, а CUAET виглядає якось солідніше з майбутньою перспективою.
-
и я ещё не получил паспорта с берлина 😁
-
Параграф звучить як Countries or territories of residence. А щодо мого питання , це : перебуваючи в Польщі на момент з 21 лютого 2022 року , з тимчасовими в’їздами в Україну протягом 11 місяців. Як правильно заповнити дані , чи вказувати перебування в Польщі , яке буде здійснено на польському паспорті ? Оскільки по українському паспорті , я не виїжджав .
-
Ось я також не знаю , можливо і швидше полечу в Канаду , тому думаю мати цей Квает було б не погано . Оскільки , зараз як студент 3 курсу не хочу залишати навчання , тому на такому бездоріжжі . Думаю саме з Квает було б перспектив в Канаді , ніж з ЕТА. Велике дякую за Ваші коментарі , за можливість більше довідатися .