Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Добрий ранок ☕ Як правильно писати в кризову стосовно реквесту дитині… від імені дитини чи від свого імені? Розумію що може немає точного зразка . Буду вдячна
-
Привет, подскажите пожалуйста, кто в Турции биометрию сдавал, вы без записи приходили или там по записи?
-
Пришвидшити розгляд . І змінити документи бо паспорт дитини вставила в аплікейшен коли вже з'явився
-
Дитини. Ви хочете просити пришвидшення розгляду чи замінити документи
-
Так , розумію, вже три чотири рази повідомляла і все марно. Що ж , чекати на диво
-
Але в кризову але вставляла всі документи, і дозвіл від батька і фото паспорта дитини Але думаю що мабуть таки краще писати від імені сина .. вже незнаю як краще Дзвінок нічого не змінив , сказали що все бачать і просто чекати
-
Розгляд не пришвидшить це 1000%, а за документи Звісно краще повідомити
-
По записи
-
По записи.
-
Доброго дня. Дівчата підскажіть адрес емейлу в кризову.
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis
-
Ні, але тех. підтримка сказали, що паспорт вже їде поштою. Скільки чекати доставку? Подавав у Варшаві 3 міс. тому
-
По записи
-
Привіт. Не можу заповнити заявку далі цієї сторінки. Я живу зараз в Таїланді. Перепробував різні варіанти заповнення і видає таку помилку. Яка послідовність має бути?
-
Привет Roman Добро пожаловать в чат Ждунов. Правила чата: 1. Пользуйтесь поиском по чату, прежде чем задать свой вопрос. 2.Уважать друг друга 3. Пользуйтесь функцией reply 4. Не дробите сообщения 5. Обсуждаемые темы : ожидание визы, вклейка визы cuaet (Биометрия, религия, секс ориентация и остальное здесь не приветствуется.) 6. Реклама только после согласования с админами. 7.Общаемся между собой на любом удобном языке. 8. Только текст/gif/стикеры. Голосовые Не используем 9. В ЛС админам НЕ ПИСАТЬ. За это тоже read only За нарушение правил отправляем на read only на 1 день. При одном грубом нарушении, или постоянном несоблюдении правил - бан и удаление из группы Для других тем есть чат t.me/speakingforwaiter
-
Привіт) Записалась на здачу біометрії, але не змогла потрапити в цей час і відмінити візит теж Новий візит запланувати не можу, система не пропускає Може хтось стикався з цією проблемою?
-
Создайте аккаунт на новую почту и запишитесь
-
Новая почта, новый кабинет, новая анкета
-
Код ircc унікальний, система не пропускає знову записатись по тій же заявці Чи можна робити нову заявку, щоб отримати новий ircc?
-
Всем привет,кто-то забирал в феврале свой паспорт в Варшаве? Как долго в осери надо стоять?) Не знаю на сколько брать обр.билет. За 3 часа успею?)))
2 Feb 2023, 01:21
163184/258658
about 3 hours ago