Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Нет. Турецкий или английский язык
-
Жесть :(( співчуваю, ви подали нову заявку на чоловіка? Чи просто полиши цю ідею?
-
Так засмутило просто що стільки місяців очікування ))) нервів ))! Одразу би сказали якщо ні то ні , в то я писала в кризисну раза 3 і кожен раз та ви в прворітеті , коли свій паспорт відносила питаю - то які шанси шо чоловік не отримає , бо так довго - та ні ви що всі отримають уже скоро скоро )))))
-
Елена вы знаете , я в 2019 году получила американскую визу на 10 лет , притом что тогда мне это было так , чтобы было на будущее , отнеслась к этому так себе , в анкете писала что попало ) не несла с собой никакие бумажки , банковские счета и тд - мне дали сразу , а рядом были люди которые кипами тащили бумажки , видно было что им очень нужно - передо мной я видела отказов 5 и мое одобрение ) тут я думаю такое , сказать что бумажки сильно играют роль или нет вопрос спорный . Мы заполняли аккуратно , у нас все нормально с доками , но не думаю что это прям очень сыграло роль
-
Вони там пишуть що така відмова не забороняє вам податись знову. Бажаю вам вдачі, якщо вирішите подати повторну заявку
-
Yes I received email that they need doc from me, upload it same day, after two month I received email that they got doc and will review it And till now quiet 🤦♀️