Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Так, я уявляю майже рік чекати (( якесь кончене на офіцері вам попалось 🥲
-
А може б ви зараз офіційно розписалися і подалися ще раз з офіційним шлюбом? Хоча, Канада ж визнає цивільний.. не знаєш вже, що в них в головах. Бажаю вам, щоб все у вас вийшло якнайкраще! Інколи перед нами не відриваються двері, які нам не потрібні, щоб з часом відкрилися ті, які для нас будуть ідеальні у всьому!
-
Мій чоловік мусульманин , я православна християнка . Ми живем в ОАЕ , на території цієї країни діють трошки інші закони , або ж ми робимо нікях , мусульманській обряд в мечеті а тоді ідем в суд Дубаї де мій батько , людина з західної України має дати згоду на мусульманскє весілля, а я підтвердити що я мусульманка )))) таким ми займатись точно не будем так як я маю інші поняття трошки , ради віз паспортів і тд перевзуватись і міняти віру …. Не для мене . Або ж ми маємо женитись в католицькій церкві і чоловік має затвердити що він католик - ну і тут аналогічно ) це мій другий шлюб , перший був невдалий з відбиранням дитини і тд ( з укр чоловіком )))) тому наші теперішні відносини базувались на інших поняттях . А так ми планували одружитись офіційно в тій країні де би якщо ми переїхали на пмж з ОАЕ то не для бумажок . а для нас самих .
-
[email protected] Мне отсюда писали по поводу паспорта. Попробуйте.
-
Доброго вечора.Таке питання, може хто знає, чи може хлопець 16 років подати сам заявку на сuaet? Його мама вже в Канаді, але вони не спілкуються, живе з рідною тіткою (є документ про тимчасову опіку виданий в Польші).І чи потрібен буде дозвіл від неї на переліт?
-
В эмиратах с супругами разной религии сложнее намного Раньше только через ,суд с присутствием свидетелей ближайших родственников мужского пола жены Сейчас вроде упростили систему
-
в Дубай хорошо , но я уже писала в группе ( ждунов иностранцев ) что для детей , тут очень дорого школы 15 тысяч долларов в год мы платим за дочку , не считая автобус , форма , кружки , няня после школы так как наша работа до 10 и позже вечера , плюс другие моменты - само собой никаких прав , только резидентство на время контракта