Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Так жить с мужчиной без брака тоже не по-христиански, если шо😅😅😁
-
Мій чоловік громадянин Грузії, велеїли за 2 дні. А дитини ( тоже Грузія громадянство) вже тримають там місяць. Хоча здали ми разом. І багато в кого така ситуація, що одному є, а другому члену сім'ї немає😬
-
Привет R! Согласны ли вы с правилами группы? 1. Пользуйтесь поиском по чату, прежде чем задать свой вопрос. 2. Уважайте друг друга 3. Пользуйтесь функцией reply 4. Не дробите сообщения 5. Обсуждаемые темы : ожидание визы, вклейка визы cuaet (Биометрия, религия, секс ориентация и остальное здесь не приветствуется.) 6. Реклама только после согласования с админами. 7.Общаемся между собой на любом удобном языке. 8. Только текст/gif/стикеры. Голосовые Не используем 9. В ЛС админам НЕ ПИСАТЬ. За это тоже read only
-
Віра міняється у вас в серці і в голові, а не на бумажках Просто дивно шо така віруюча людина живе в гріху з чоловіком 😁
-
я була замужем вже офіційно . писала про це вище . невдалий досвід , негативні відносини і багато розділу майна , розділ дитини і багато всього іншого. Тому для мене це на є на разі потребою . Я кажу виключно про зміну віри за для документів , а не про мораль . В Біблії багато чого написано якщо її прочитати хочаб один раз , і в день ми грішимо 100000 разів . Я ходила в церкву і розмовляла і причащалась на цю тему . Тому не вас мені повчати що по християнські . дякую 🌹
-
Шкода.... подавайте ще раз! Канада визнає цивільні шлюби! Дай Бог, все вийде. Ми також якось вже і не надіємося. Тай я ніяк не можу о приділитися, чи я поїду.. а без чоловіка я змучилася. Ми і так живемо по різних країнах. Я живу і лікуюся в Італії, він по світі заробляє гроші. Три місяці з ним, три без нього. В Канаду так ненаіздишся. А мені вже тут шкода все кидати, я літом можу подаватися на громадянство. І не знаю))
-
Ну так я і написала свою думку. Хто вам рот закриває😂
-
Привет Айтач Бурак Добро пожаловать в чат Ждунов. Правила чата: 1. Пользуйтесь поиском по чату, прежде чем задать свой вопрос. 2.Уважать друг друга 3. Пользуйтесь функцией reply 4. Не дробите сообщения 5. Обсуждаемые темы : ожидание визы, вклейка визы cuaet (Биометрия, религия, секс ориентация и остальное здесь не приветствуется.) 6. Реклама только после согласования с админами. 7.Общаемся между собой на любом удобном языке. 8. Только текст/gif/стикеры. Голосовые Не используем 9. В ЛС админам НЕ ПИСАТЬ. За это тоже read only За нарушение правил отправляем на read only на 1 день. При одном грубом нарушении, или постоянном несоблюдении правил - бан и удаление из группы Для других тем есть чат t.me/speakingforwaiter
-
Вибачте, але я з вами взагалі не розмовляла. Чи ви і до канадців будете чіплятись з питаннями?))