Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Добрый день) пришло письмо с прикреплённым файлом налоговой накладной. Подскажите пожалуйста, это значит, что паспорта приехали на вклейку?
-
Просто лист через Укрпочту надіслала. Тепер прийшов лист що можна забрати вже. І три шляхи: самому, кур’єром на адресу в Польщі або Глобалсервіс. Просто Глобал бере оплату за кожен паспорт, тому як варіант є подруга, до якої хочу кур’єром замовити доставку.
-
Ждите скоро реквест
-
Доброго дня, сьогодні прийшов Biometric Validity Letter. Прочитавши листа, я так зрозумів, що це вже є підтвердження дійсності біометрії?
-
Підкажіть, будь ласка, як ви відправляли паспорти на вклейку візи? Бо ми бачимо тільки один варіант: відправка через агенцію, але так як сім'я велика, то сума на всіх виходить теж досить велика. Можливо ви підкажете інший варіант?
-
Дякую. Але справа в тому, що людина на яку я писала дозвіл забрати, не може цього зробити. Тепер є варіант надіслати кур’єром, але боюсь щоб віддали цій людині і не виникло проблем
-
У мене був заказний лист, то був переданий в руки.
-
З України, ще поки не знаємо куди
-
Мені прийшов такий лист:
-
Так, у відповідь на їхній лист.
-
Думаєте вони таким будуть заморочуватися?)) НП в Польщі не надає послуги кур’єра щоб забрати у них паспорти, також вчора запитувала
-
З України я надсилала Укрпочтою заказним листом паспорти, по ціні день 600 грн начебто було. А вчора телефонувала в візаглобал, то там ціна за 1 паспорт щоб вони забрали. І забирати вже в Києві, ну або де ви домовитеся.
-
Ні, 127 злотих кур’єром 3 паспорти надішлють на адресу в Польщі.