Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Добрий день Така справа Я позавчора записався в онлайн чергу у Варшаві, приїхав з Любліну (я студент і пропустив париспеціально для того щоб поїхати і здати біометрію) Приїхав сюди а тут мені кажуть що мене в онлайн черзі немає… На сьогодні я вже записатись не можу… Може хтось щось підскаже
-
Я там не была лично. Может кто уже туда ездил,в этот Блю сити, сможет сказать. Может это даже разные задания
-
Другий поверх тц і другий поверх офісної частини можуть бути в зовсім різних частинах.
-
Доброго дня будьласка допоможіть розібратись. В нас склалась така ситуація ми зараз перебуваємо в Англії, моїй мамі прийшла віза проте молодшій сестрі та мені ще не прийшла. Мама створювала групу на себе та молодшу сестру, я окремо на себе, коли вона її створювала то було написано що не відправляйте паспорт допоки не прийде одобрення на візу всім учасникам групи проте моїй мамі разом із одобренням прийшло повідомлення що протягом 30 днів вона має відправити паспорт на вклеювання інакше її віза буде анульована. Підкажіть будьласка, чи є ще це обмеження і чи можна відправляти паспорт коли вже пройшло 30 днів? Та хто скільки чекав на одобрення дитячої візи? Буду дуже вдячна за відповідь
-
Я вказав що це 2-й поверх
-
Привет .! Согласны ли вы с правилами группы? 1. Пользуйтесь поиском по чату, прежде чем задать свой вопрос. 2. Уважайте друг друга 3. Пользуйтесь функцией reply 4. Не дробите сообщения 5. Обсуждаемые темы : ожидание визы, вклейка визы cuaet (Биометрия, религия, секс ориентация и остальное здесь не приветствуется.) 6. Реклама только после согласования с админами. 7.Общаемся между собой на любом удобном языке. 8. Только текст/gif/стикеры. Голосовые Не используем 9. В ЛС админам НЕ ПИСАТЬ. За это тоже read only
-
У вас є роздрукований запис? Ви ж коли їдете на біо, повинні мати запрошення на біо і роздрукований лист якій ви отримуєте після запису. Там вказаний ваш номер і час