Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Хто нещодавно вклеював візу у Варшаві? Підкажіть, скільки часу займає? (Якщо самому віднести-забрати)
-
Я лечу через три недели в Калгари, та же ситуация, хотелось бы знать помогают ли с жильем на первое время
-
Добрий день Скажіть будь ласка чи є в когось реальні готові кейси отримання візи, коли один з партнерів ІНОЗЕМЕЦЬ і ви НЕ одружені! В анкеті є “common law partner”, ми докази подали. Чекаємо вже пів року, абсолютно ніяких оновлень немає. Біометрію здали. Дзвонила на гарячу лінію, і з україномовними і з англомовними працівниками, і ті і ті сказали, що програма лише для українців😕 На мої аргументи, що знаю іноземців які отримали візи, перевзулись і сказали що лише для одружених. Але нащо тоді зробили графу « громадянський шлюб» не зрозуміло 🤷🏼♀️
-
+1 Не ждун! Мой путь: 30.08.22 - Биометрия(Анкара) 30.01.23 - pas. Request 31.01 отправка почтой Ptt внутри Турции в vfs Ankara С 03.02 на рассмотрении в Ircc 01.03 получил на руки от курьера( вклейка почти 1 мес. С учетом доставки) В общем - 6 мес нудного ожидания Желаю всем скорейшего получения виз!
-
Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста, хочу отправить паспорт на вклейку из Грузии в Рим (или Вену), курьером DHL. Вопрос: могу ли я самостоятельно заказать обратную курьерскую доставку, или возможно только через VAC конкретного визового центра, по их реквизитам (international Courier) ?
-
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, заполнили анкеты,биометрия на 6.03. Но забыли в одной анкете упомянуть что был отказ в туристической визе в Америку 10 лет назад. Как добавить эту информацию?
-
Ви біометрію здали 4 квітня?
-
чи потрібно робити appointment в vfs щоб здати паспорт на вклейку?