Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Це як так?
-
Я за 15 днів біометрія, віза, і вклейка вже готова) 16.02.23-02.03.23
-
Я думаю це зв'чзано з тим, що я більше 10 років працію закордоном, мені здається що ви дивляться на те як людина може адоптуватися, і професію дуже потрібні в Канаді. Думаю так. 5 років в Сорі, 5 років в далекобійником пт всій Європі. Я так думаю, дуже швидко
-
А вклейку в Бухаресте делаю, отвозил сам и забираю сам
-
Биометрия в Варшаве 16 февраля, 22 пришел запрос на вклейку, сдал 27.02-вчера вклеели, сегодня уже можно забирать
-
І в якій країні?
-
Привет Аэлита! Согласны ли вы с правилами группы? 1. Пользуйтесь поиском по чату, прежде чем задать свой вопрос. 2. Уважайте друг друга 3. Пользуйтесь функцией reply 4. Не дробите сообщения 5. Обсуждаемые темы : ожидание визы, вклейка визы cuaet (Биометрия, религия, секс ориентация и остальное здесь не приветствуется.) 6. Реклама только после согласования с админами. 7.Общаемся между собой на любом удобном языке. 8. Только текст/gif/стикеры. Голосовые Не используем 9. В ЛС админам НЕ ПИСАТЬ. За это тоже read only
-
сьогодні отримав лист, "Нам дуже прикро, проте ми змушені Вас повідомити, що ми не знайшли Ваш паспорт." написали що можу відправити їм новий паспорт на вклейку візи. отже очікування результату по першій спробі вклеїти візу з 17 вересня 2022 по 02 березня 2023 року 😊 буду відправляти їм новий паспорт і водночас виробляти новий закордонний щоб був про запас, ціна термінового нового у Львові 1500 грн, сказали що за 2 тижні буде готовий але є сумніви.
-
Подскажите,пожалуйста,из Гданьска в Торонто самый простой путь.
-
доброго дня ждуни. хочу поділитись з вами своєю історією отримання візи. 20 жовтня записався на біометрію у Львові, 24 листопада здав біометрію, 13 грудня прийшов запит на вклєння візи( відправив лишень 17 січня у Варшаву компанією travel start), отримав паспорт із візою(новою поштою) 25 лютого.
-
Привет Tosia💙💛 Добро пожаловать в чат Ждунов. Правила чата: 1. Пользуйтесь поиском по чату, прежде чем задать свой вопрос. 2.Уважать друг друга 3. Пользуйтесь функцией reply 4. Не дробите сообщения 5. Обсуждаемые темы : ожидание визы, вклейка визы cuaet (Биометрия, религия, секс ориентация и остальное здесь не приветствуется.) 6. Реклама только после согласования с админами. 7.Общаемся между собой на любом удобном языке. 8. Только текст/gif/стикеры. Голосовые Не используем 9. В ЛС админам НЕ ПИСАТЬ. За это тоже read only За нарушение правил отправляем на read only на 1 день. При одном грубом нарушении, или постоянном несоблюдении правил - бан и удаление из группы Для других тем есть чат t.me/speakingforwaiter
-
Те ж саме питання Це просто дозвіл на роботу? І на який срок ця віза тоді видається? Чи це просто разом work permit і visitor?