Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
йому 52
-
Як що татові за 60 то це нормально
-
доброго дня всім) 31.01 - батько сдав біо у Дюсельдорфі. 16.02 - паспорт реквест (дуже швидко) 20.02 - відправили паспорт. 27.02 - забрали 🎉 але, в нього ворк віза (W-1) до закінчення терміну паспорту, а це на хвилину - 2032 рік! це нормально? бо всім давали максимум на 3 роки в останній час.
-
Пічаль.. скільки вже очікуєте пл першій і другій?
-
наоборот, притормозила
-
перший очікую ще з червня місяца (на маму). ще в червні мама сдала біо. другий відправляв в листопаді вже з батьком разом. але батько зміг здати біо лише 31 січня. 16 лютого він отримав паспорт реквест. 27 числа забрали паспорт, йому дали візу до 2032 року. у мами поки глухо та тихо. сам я в Канаді, чекаю на них(
-
Канадцы конечно молодец ,таких добрых не найти больше негде .объявили программу экстренной поездки в Канаду пострадавшим украинцам и их семьям от войны ,объявили сроки рассмотрения 14 дней и мусолят рассмотрение до года .всегда ссылаются что сроки увеличены из за большого количество заявок ,хотя я считаю что это абсурдно .при созданий программы они что думали что от войны пострадали 50 человек ?они конечно знали что будет огромный поток заявлений ,должны были немного хотя бы подготовится ,увеличит штат квалифицированных сотрудников и ещё кучу мер что это реально было экстренная поездка .а так это даже не помощь получается ,война и ее последствие с одной стороны и нервный тик с другой стороны из за многомесячного ожидания .ну мягко говоря не совсем на помощь похож в плане экстренная поездка ,ну это как минимум .
-
Я дзвонила туди вже 4 рази і 8 листів писала. І результату нема
-
Можно номер или почту пожалуйста
-
Кого цікавить робота -пишіть за деталями в лс🙃 (Торонто) Кур’єром на доставку їжі Виплата щотижня Вільний графік, самі обираєте для себе графік та кількість годин Можна без знання англійської мови Рівень зп-залежить лише від вас Допоможу з реєстрацією та всім необхідним для початку роботи 👾
-
Доброго дня) підкажіть будьласка де саме находитися в блю сіті візовий центр щоб забрати паспорт