Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Доброго.. Хтось знає, зараз щоб забрати паспорти в Мадриді ,потрібно записуватися? І ще питання. Скільки часу можуть знаходитися паспорти в візовому після того,коли вже візу поставили?
-
Була така ситуація по заявці робочої візи... зробили нову анкету на гостьову візу. Додали якісь адішнл листи, чекаю результат по двом анкетам. Моя порада, краще робити гостьову візу, менше проблем , та питаннь буде.... ну, це моя думка
-
Отримав реквест, с заповненими форм , мілітарі та cv
-
Без плотно
-
Подождите 2 дней они сам отправится
-
Нічо від Вас не хочуть. Просто інформують, що візовий отримав ваш паспорт ( чи біометрію, шо Ви там подавали) далі все то для інформації. Якщо хочете зворотню доставку, то треба оплатити ( якщо ще не оплатили)
-
вам надо оплатить счёт
-
Кто может объяснить что от меня хотят ? Пришло письмо на почту 🫠
-
Получила на новой почте паспорт с визой мужа в Канаду. Спасибо Ольге из Черновцах за помощь во вклейке. Теперь ждём меня и сына - нам реквест не пришел . Муж украинец ждали 2,5 месяца с момента подачи заявки реквест .
-
Надеюсь все у вас получится!
-
Спасибо Вам огромное !!
-
Серые выглядят как украинские биометрические они с чипами - это и есть загранники, по ним и подавайтесь.
-
Доброго дня . Підкажіть чи треба здавати біометрію ??? І як про це дізнатися ,???
-
До 2024 года
-
Так до какого срока они?
-
Да, карты пластиковые и мы тут сделали паспорта немецкие серые
-
Германия предоставила уже документы?
-
Подали заявку 01.07, 07.07 биометрия, 17.08 с женой получили визы , на ребенка пришёл запрос на паспорт сегодня (162)дня. Всем удачи.
-
3 месяца
-
Сколько вы в Германии?
2 Feb 2023, 01:21
17216/258634
about 6 hours ago