Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Вы положили перевод свидетельства на Английский?
-
Copied from another channel: Нарешті закінчилась наша епопея з отриманням візи для дочки чоловіка. 9 місяців чекали на підтвердження по візі, зв’язувались з кризисним центром, писали, дзвонили, діло не рухалось. В нас виліт до Едмонтона 30 березня, тому вже ситуація ставала критичною. Випадково побачили в ФБ агенцію, що відправляє дитячі паспорти на вклейку і запевняє, що навіть без підтвердження візи дають узгодження і вклеюють. Зв’язались з ними, отримали пораду і ризикнули відправити паспорт спочатку в Берлін і звідти вони відправляють в IRCC у Відні. За два тижні маємо вже паспорт з візою. Тому якщо хтось чекає підтвердження по дитячій візі-можна зробити так само. На жаль, система в IRCC працює дуже дивно, процеси криві, бо нащо давати батькам візи і по півроку не давати дітям-неясно.
-
Пришло такое, где можно отследить трек номер?
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка, як пам’ятаю то програма дійсна до 31.03.23 Таке питання, якщо біометрію назначили аж на 06.04 чи зможу я розраховувати далі на отримання візи, чи білметрію треба зробити до 31.03 ?
-
Доброго дня. Не могли б поділитися контактами агенції? Бо це якийсь квест отримати реквести на дітей…
-
Доброго дня, у мене запитання, в мене вже віза є а дочці ще не одобрили. Я чула що зразу в VFS офісі в Берліні на основі того що у матері вже є віза вклеюють і дитині в паспорт візу, чи це правда?
-
Добрый день. Никто не знает людей, которые могут помочь со вклейкой визы в Праге ? Отправил документы знакомым, а у них не получается пойти подать
-
Доброго дня, подскажите, каким образом забирать паспорт после вклейки визы? Предъявить копию загранпаспорта или внутренний украинский ( старый образец, книжечка ) ? Или же показать сообщение о готовой визе в паспорте?
-
Так они не принимают! Только биометрия! visa.vfsglobal.com/cze/en/can/news/temporary-vac-location-will-open-in-prague
-
Здравствуйте, скажите пожалуйста сколько вы ждали на визу если один и супругов иностранец ?)
-
Блин, понял
-
Нет, по этому эти билеты и дешевле остальных, потому что все без Америки уже разобрали
-
Нет. Без визы никак.
-
Всім привіт! Можливо є люди, котрі прилітають до Едмонтону 23 березня із Амстердама. Напишіть будь ласка в приватні повідомлення 🙏
-
Именно!
-
ааааа, вот это поворот, без неё получается никак не полететь?
-
Только если есть виза в США
-
В США нужна виза.
-
Кто летел в Канаду с Германии через Нью Йорк? В Нью Йорке ещё трансфер с аэропорта в другой аэропорт. Вопрос, не завернут ли обратно и как происходит трансфер, если нельзя с аэропорта выходить?
-
Понял, а по выплатам в Канаде информации о продлении до июля нету?
2 Feb 2023, 01:21
173772/258544
2 days ago