Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Вітаю 🥳
-
Скажите пожалуйста а нужна ли онлайн регистрация на эту услугу или вы непосредственно ехали в Рим в дни приема?
-
Пояснювального листа напишіть на кризову і прикладіть до паспорту коли будете відправляти.
-
Спасибо
-
Ну на данный момент все ограничения по срокам для украинцев отменены
-
А это точно , не чего не будет если позже отправлю ?
-
Мой друг отправил через два месяца и все было норм. Ну я решил переспросить ибо кто его знает
-
Не більше тижня чи навіть меньше і я вже отримав паспорти на руки якщо бути точнішим.
-
Мене хвилює те ж питання, хтось відправляв пізніше строку 30 діб, все було нормально?
-
А ви довго чекали отак з Відня в Дюс?
-
Все буде добре. Просто ще треба трохи почекати.
-
Дякую. Ви мене трохи заспокоїли.
-
Можно хоть через пол года
-
Бо звідти ВФС Відня відправляє у ВФС Берлін. У мене будо так само, але не Берлін, а Дюсельдорф.
-
Всем привет. Подскажите пожалуйста. Мне осталось податься на вклейку визы. Там даеться 30 дней, можно ли отправить позже и не будет ли мне потом отказ ? Или лучшие позвонить им или написать ?
-
Добрый вечер 🌇 Подскажите пожалуйста как я могу отследить свой паспорт ?
-
Народ, хелп. Відправили паспорти на вклейку в Берлін. Трек номер оновлювався про отримання вфсом, про відправку в ірсс, про отримання ірсс. Сьогодні трек оновився на таке …The decision envelope for your application, tracking ID No. has been dispatched from the IRCC Office, to the Canada Visa Application Centre in Vienna,austria. І тут питання. Чого доки поїхали у Відень а не назад в Берлін??
-
Наскільки мені відомо - потім можна у Канаді замовити новий паспорт, і нову візу.
-
Просто тоді цікаво, якщо у дитини паспорт закінчується набагато раніше, ніж у мами, то як, дитині візу, скажімо, на 2 роки, а мамі на 3🙄
-
Якщо є свій паспорт - то клеїться у нього. Але інколи у дитини нема власного паспорту, а є відмітка у паспорті матері. Не знаю, чому так роблять.
2 Feb 2023, 01:21
17515/258555
about 2 hours ago