Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
В связи с продлением программы от одного дня и видимо до бесконечности
-
Чи вклеює зараз Польша візи дітям без запиту на вклейку візи, якщо тільки у батьків є? Хтось робив так нещодавно?
-
Спасибо. И сдавать сейчас биометрию? и потом отправлять Новый паспорт на вклейку верно понимаю?
-
Ура!!!! Ура!!!! Мы больше не ждуны. Сын получил реквест!!!!! Биометрию сдал 19 октября Львов.
-
Я тут чула «дуже достовірну інформацію» ну, люди говорили. Що коли провіряють заявки на military and safe, то Канада не хоче давати таким людям візи, бо думає що вони можуть бути шпійонами. 🫤
-
Были времена и по 100 реквестов в день 😂 но они закончились
-
Добрий день. Мені здається, чи дуже рідко стали давати реквести? Пам’ятаю кожного дня по 10 і більше реквестів приходило. Чи люди вже не пишуть про це тут 🫤🫠
-
На ПР и гражданство все проходят через Security Screening.
-
Знакомый, военный пилот, получил за 3 недели реквест в начале программы
-
Я знаю) чоловік працював в поліції, 4 роки як звільнився. Запросили додаткову інформацію на military перевірку. В листопаді. Ось, ми чекаємо досі листа щастя. 🤷🏻♀️
-
Дякую)
-
В у нас є такі кейси. Коли колеги чоловіка отримувати у вересні за пару тижнів відповідь. Вже в Канаді трусять.
-
Добрый день, подскажите, пожалуйста, может кто-то знает турагентства через которые можно отправить паспорта на вклейку из Одессы?