Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Привет Vip! Согласны ли вы с правилами группы? 1. Пользуйтесь поиском по чату, прежде чем задать свой вопрос. 2. Уважайте друг друга 3. Пользуйтесь функцией reply 4. Не дробите сообщения 5. Обсуждаемые темы : ожидание визы, вклейка визы cuaet (Биометрия, религия, секс ориентация и остальное здесь не приветствуется.) 6. Реклама только после согласования с админами. 7.Общаемся между собой на любом удобном языке. 8. Только текст/gif/стикеры. Голосовые Не используем 9. В ЛС админам НЕ ПИСАТЬ. За это тоже read only
-
Тобто ми з чоловіком свої можемо відправити зараз і не чекати реквест на паспорт дитини А потім коли прийде її реквест відправити тоді її один паспорт ?
-
Может не по теме но HELP Купил билет на сайте kiwi.com в канаду ,кинул запрос на добавление животного ,нужно было оплатить ,я замотался не успел ,теперь не могу заново заявку подать ,пишет что заявка уже подана ,может кто то сталкивался??? Поддержка по телефону на укр не работает ,а в чате с ними ,они мне пишут одно и тоже ,подавайте заявку типа
-
Добрый вечер) подскажите пожалуйста! Купила билеты, пришли на почту, через 3 дня добавила багаж - должно ли прийти уведомление о багаже на почту?
-
Привет 𐌀𐌋𐌉𐌍𐌀! Согласны ли вы с правилами группы? 1. Пользуйтесь поиском по чату, прежде чем задать свой вопрос. 2. Уважайте друг друга 3. Пользуйтесь функцией reply 4. Не дробите сообщения 5. Обсуждаемые темы : ожидание визы, вклейка визы cuaet (Биометрия, религия, секс ориентация и остальное здесь не приветствуется.) 6. Реклама только после согласования с админами. 7.Общаемся между собой на любом удобном языке. 8. Только текст/gif/стикеры. Голосовые Не используем 9. В ЛС админам НЕ ПИСАТЬ. За это тоже read only
-
В мене така ситуація Я отримала запит на оригінал паспорту,а дитина ні. Ризикнула...відправила паспорт дитини разом зі своїм(але окремим пакетом у файлі) до Берліна... Коли мені вклеїли візу та прийшов лист про WP, через тиждень одобрили заявку дитини і вклеїли візу.... Це звісно був ризик,але у нас вийшло.. В пакет дитини вкладала свідоцтво про народження перекладене на англ,лист в довільній формі про те,що прошу прискорити розгляд анкети моєї дитини,що я не зможу без неї поїхати до Канади...та своє запрошення на оригінал мого паспорту... Все вийшло.. Бажаю вам успіхів
-
Добрий вечір. Хто знає , як пройти чек інн, якщо у дитини продовжений паспорт? Під час підтвердження сканування паспорту вводить старі дати.
-
места животным надо напрямую у авиакомпании покупать, сначала бронить для животного, потом подтверждать место, потом выкупать свои билеты. аггрегаторы типа киви говно редкостное. связывайтесь с ними и выясняйте, что за глюк у них. лучше отменить все нафиг у них
-
Коли Вам прийшов запит на Ваш паспорт ?
-
Як розпочати свій шлях до PR в провінції Альберта та яку іміграційну програму обрати? Питання актуальне майже для всіх новоприбулих за програмою CUAET. Відповідаємо на найпоширеніші питання з вибору правильного шляху до отримання PR та збираємо питання для наступних відео. www.youtube.com/watch?v=qlFcxeUKFnI Ми будемо щиро вдячні за ваш лайк, шейр, репост або коментар, це надихає нас робити наступні цікаві відео для українського ком’юніті. Доєднуйтесь щоб бути у курсі подій: Канал про заходи для Українців у St. Stephen Protomartyr Ukrainian Catholic Church t.me/UAnewcomers_StStepnens Телеграм про життя і новини Калгарі - t.me/uu_calgary Канал про важливе в Калгарі - t.me/uucalgary Відеоблог «Українців в Калгарі» - www.youtube.com/@uucalgary Події в Калгарі - uucalgary.com/event
-
Якого березня прийшло ?
-
Дуже Вам дякую, дуже корисна інформація! Скажіть будь ласка давно ви передавали паспорти ?
-
Зрозуміло, дякую ,тобто дитині на 2 тижні пізніше одобрили Це так співпало , чи це пов’язано з тим, що Ви ризикнули і відправили дитини паспорт і вони вже по факту одобрили Не знаєте?