Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Якщо чоловік іноземець, візу дають значно повільніше як правило (8 місяців може, це як повезе). Це ніде не прописано, але люди пишуть що це так. Також дуже повільно дають старим та дітям.
-
TOEFL/IELTS здавали? то добрий індікатор якщо 7.5-85 IELTS
-
ну й переробка резюме під канадські стандарти - вони дуже важливі. Та також тренування для проходження співбесід по-канадськи
-
а які документи потрібно показувати? Чи може моя дитина забрати готовий паспорт в Берліні?
-
та ні, це можна потім, а зараз саме актуальне підтвердити дипломи через організації типа WES
-
всім корисно подивитись www.youtube.com/watch?v=XruAVhTpOs8 - наскільки ви готові для Канади
-
я проходив співбесіди в 23 компанії поки влаштувався, знайомий вже на сотню співбесід йде
-
Ні, треба дивитись ютьюб відео та читати гайди по резюме та співбесідам, щоб не втрачати можливості не тернуватися на самих співбесідах та один одного тренувати по типовим питанням. Я так, мені тут ок бо маю мову флюєнт, гроші, знайшов роботу, але хелсекр тут просто вбиває
-
Привет Mokliak! Согласны ли вы с правилами группы? 1. Пользуйтесь поиском по чату, прежде чем задать свой вопрос. 2. Уважайте друг друга 3. Пользуйтесь функцией reply 4. Не дробите сообщения 5. Обсуждаемые темы : ожидание визы, вклейка визы cuaet (Биометрия, религия, секс ориентация и остальное здесь не приветствуется.) 6. Реклама только после согласования с админами. 7.Общаемся между собой на любом удобном языке. 8. Только текст/gif/стикеры. Голосовые Не используем 9. В ЛС админам НЕ ПИСАТЬ. За это тоже read only
-
Гарного всім вечора! Підкажете, будь ласка, в якому банку можна відкрити рахунок і потім закрити його віддалено?
-
не знаю щодо закриття віддалено, а найкращий банк RBC, TD теж норм. CIBC найгірший з біг-5, БоМ та Бенк оф Скоша туди-сюди не риба не м'ясо
-
ну, це не суть важно, що важно: Канада - це заморська колонія Китаю де також багато індусів та сікхів з Пунджаба :)
-
по громадянському паспорту україни хтось немов влітав, але це корнеркейс треба гуглити як їх пустили авіалінії
-
Друг должен завтра лететь в Канаду. Уже в дороге обнаружили, что паспорт с визой пропал(утерян), отменили рейс, связались с работодателем. Кто подскажет, звонить завтра в IRCC? Ему ждать новый загран не менее полугода, очень долго. Поделитесь инфой пожалуйста, что можно сделать , какие шаги предпринять и как максимально быстро вылететь без паспорта. Работодатель ждет уже 5 месяцев, снял им дом, а тут такое чп. Буду признателен за информацию и совет.
-
звісно візу наново отримувати, це 6+ місяців чекати буває
-
Дякую, хлопець загубив паспорт з візою- це є проблема, завтра зателефоную в IRCC
-
суть така що IRCC ніяк не відповідає за такий факап, тому навіть якщо б в них не було беспрецедентного перевантаження системи 300 000 аплікантами вони б не зробили нічого що б пришвидшило повторне отримання, це емердженсі для нього а не для IRCC, а для них всі 300 000 в системі в загальному порядку йдуть.