Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Как писали раньше в чате, агет может говорить напрямую только с заявителем( или если виза на ребенка, то с родителем- главным апликантом). Я звонила по поводу ребенка, у меня спрашивали номер заявки, ФИО, электронную почту, уточняли адрес проживания и телефон для обратной связи.
-
Добрый вечер, подскажите по горячей линии пожалуйста, жду запрос чуть больше 4 месяцев, что они в таком случае отвечают? Какую информацию уточняют у меня? Но самое главное, могут ли позвонить туда прям с Канады знакомые (чтоб уж наверняка дозвониться) и узнать за меня? Или так нельзя? У кого был опыт?
-
Добрий вечір, піскажіть будь-ласка! Відправили паспорти на вклейку візи но не поставили форму згоди! Що буде у такій ситуації і чи хтось взагалі стикався з тим?
-
Потом отпишитесь тоже нужно сыну.
-
У меня 7 недель ровно заняла вклейка в Дублине)
-
За Варшаву я таке знала, про Бухаресті такої інформації 3 тижні тому не було... Але все так швидко міняється, але тепер мені спокійно можна спати, в чоловіку завтра їхати забирати.
-
Вибачте, не хотіла вас лякати .. в мене було так , як я писала. З свого досвіду. З 05.12 у Варшаві отримання паспорту ВИКЛЮЧНО ПО ЗАПИСУ
-
От Ви зараз реально мене налякали. Не знаю, де Ви здавали свій паспорт, але в Бухаресті запис не потрібен. Посилання в листі ready for collection на інформацію про їх локацію та часи роботи.
-
Думаю так. Але побачимо, можливо ще продовжать видачу. Поки на оф сайті інформація, що до 31
-
Тобто просто будеш, як турист?
-
Я б написала, якби знала сама)) Їдьте, як маєте змогу. Я вже 5 місяців на реквест чекаю і дуже шкода буде, якщо wp таки не даватимуть після 31...
-
Коли приходить 4 повідомлення з VFS Global що паспорт можна забирати - там є посилання ,на запис зустрічі ..
-
неа)
-
натаху и ее труселя помнишь?
-
А якщо не будуть давати WP, що тоді?
-
Добрый вечер! Да, по этому адресу!Оплачивать ничего не нужно, в порядке живой очереди забираете👍
-
А хіба в Бухаресті треба записуватися?
-
Тобто працювати можна буде?
-
Думаю, загалом немає. Але так як зараз видають візи на три роки - то у ваших інтересах буде виїхати швидше.
-
всем привет, кто-нибудь отправлял курьерской службой Gls?
2 Feb 2023, 01:21
17878/258544
about 20 hours ago